Sommer for meg er å være ved sjøen. Blått, glittrende hav, lukten av tang og tare, sand mellom tærne og måkeskrik…. Det var mange gode minner fra barndommen som dukket opp da jeg en varm sommerdag reiste ut til Jomfruland sammen med en nydelig liten familie jeg kjenner godt…! Lille Lykke Amelle, mitt kjære fadderbarn, har blitt over ett år allerede, og det var utrolig koselig å få være med på ett av de første møtene hun har hatt med stranden! Jeg er sikker på hun kommer til å få MINST like mange gode minner som jeg har med sommer og sjø. Hun var henrykt da hun fikk vasse i vannkanten, og ville aller helst gå selv. Stor stas var det også da pappa løftet henne høyt opp i luften for hver bølge som kom rullende innover. Herlig!

Her er noen av bildene jeg tok denne idylliske sommerdagen på Jomfruland – en utrolig vakker øy jeg håper å besøke igjen snart!

Håper du også opplever din egen sommeridyll disse varme, lange dager:) Hører gjerne om det, i kommentarfeltet under!

 

 

Share this story