En viktig tradisjon for den kommende brud er at mannen ikke må se kjolen før hun går ham i møte opp kirkegulvet. Jeg tenkte å gjøre det litt motsatt her på bloggen ved å først bare vise frem den nydelige brudekjolen som helgens brud giftet seg i! Det var en flott dag på Tjøme, tross dårlig vær, og jeg storkoste meg med å dokumentere dagen. Flere bilder kommer etterhvert, men først vil jeg bare vise brudekjolen og noen av de flotte detaljene jeg fikk gleden av å fotografere under forberedelsene. Legg spesielt merke til den originale selvlagde ringholderen, hårkammen med sjøstjerne, og for ikke å snakke om årets mest sjarmerende brudesvenn i matrosdress! Her var tema gjennomført i hver minste detalj. Jeg gleder meg til å redigere resten av bildene og vise frem flere vakre detaljer, glade mennesker, strålende smil og kanskje noen gledestårer hvis vi er heldige! (Jeg vet at de var der, og kan avsløre at det kom en tåre eller to fra undertegnede også…)

Håper dere alle har har hatt en strålende sommer så langt 🙂

detaljer bryllupsfotografering

 

 

Share this story