Havana Cuba

Jeg hadde bare lyst til å få vise et bittelite glimt fra en overveldende annerledes verden. Å reise til Cuba er som å reise tilbake i tid. Helt ærlig trodde jeg det var en myte at de fleste bilene skulle være amerikanske veteraner fra 50-tallet. Men det er faktisk overraskende mange av dem som putrer rundt! Vel og merke ofte uten sine originale motorer. Den ene sjåføren vår kunne fortelle at hans bil har en honda-motor. Med automatgir. Og air condition har han også montert inn! Sikkerheten er det derimot ikke like viktig med… Jeg har fortsatt til gode å spenne fast sikkerhetsbeltet. Og linjene som skiller filene på motorveien ser ut til å bare være veiledende.

Men det har vært en fantastisk opplevelse å få være her de siste 4 dagene. Og workshopen har bare så vidt begynt! I kveld fikk jeg hilse på alle de andre deltakerene under velkomstmiddagen på La Guardia – en kjent restaurant i Havana. Det siste bildet av byen i denne bloggposten er tatt fra takterassen hvor vi hadde velkomstdrinken vår. (En mojito selvølgelig!)

Og som dere fine folk som følger meg på Snapchat sikkert har skjønt, så er det veldig lite wi-fi å oppdrive her borte. De få gangene jeg har hatt mulighet til å sitte i en hotell-lobby og betale 50 kroner for 1 time med internett, har jeg oppdaget at Snapchat er blokkert fra Cuba… I likhet med for eksempel G-mail. Jeg prøver å samle opp noen snaps slik at jeg kan dele dem når jeg kommer hjem, men jeg har en mistanke om at de fleste forvinner før den tid. Jaja, sånn er Cuba!

Her er iallefall bittelittegrann av hva jeg har sett så langt!

Havana Street photography

Old Car Havana Cuba

Fotograf-Eline-Jacobine-Havana-Cuba_0005Havana Cuba

Den grønne chevyen over er bilen vi har kjørt mest rundt i. Den som har honda-motor og air condition 🙂

Havana Cuba

Dette bildet ble tatt fra takterassen på La Guardia. Og hotellet som ruver litt til høyre i bildet er Havana Libre – hvor jeg sitter og hører på Live-musikk og skriver reiseblogg akkurat nå!

Share this story