Vintage kamera

Jeg er veldig glad i svigermoren min. Hun er så omsorgsfull, positiv, og ikke minst en utrolig stilig dame det er gøy å være sammen med! Egentlig er det takket være henne at jeg har blitt så interessert i foto. Hun hadde nemlig kjøpt seg speilreflekskamera den sommeren jeg hadde truffet Marius, og vi fikk låne kameraet hennes da vi reiste til Kroatia på sommerferie. Etter turen var jeg hektet, og det tok ikke lang tid før vi kjøpte vårt eget. I etterkant har interessen bare vokst, og jeg er veldig glad for at Monika lot oss låne kameraet sitt den gangen. Det er også veldig koselig å dele en så stor interesse med svigermoren sin! Monika tar alltid masse flotte bilder fra turer og arrangement hun er med på, og det er veldig gøy når vi er på søndagsmiddag og får se dem. Så jeg synes det var veldig stas, men også litt skummelt da hun sa hun ønsket seg noen portrettbilder av seg selv.

Hun hadde nemlig sett de bildene jeg tok av Marius i fjor høst, og ville gjerne ha noen lignende av seg selv. Derfor tok vi turen ned i Badeparken en vindfull ettermiddag i mai og hadde fotoshoot. Monika er som sagt veldig fotointeressert, så vi tok med oss det gamle kameraet som har tilhørt bestefaren hennes og brukte det som rekvisitt! Er det ikke stilig? Må innrømme at jeg gjerne skulle hatt et sånt selv…! Hun tok også med seg boken hun holdt på å lese. Jeg synes det er fint å variere bildene med bruk av rekvisitter på den måten. Uansett hadde vi en veldig koselig tur, og det har vært kjempegøy å jobbe med bildene i ettertid! Så her kommer et utvalg bilder fra shooten med min stilige svigermor 🙂

Vintage kamera

Leser bok i Drøbak

Fotoshoot leser bokBilder av Monika i BadeparkenBilder i parken på benken

Fotoshoot i Badeparken

Hvis du kunne tenke deg lignende bilder av deg selv, må du gjerne ta kontakt!

 

 

Share this story