Visittkort-Moo-Fotograf-Eline-Jacobine-01

Tenkte bare jeg skulle vise frem de nye visittkortene jeg bestilte fra Moo forrige uke! De er laget på eksklusivt papir, og er ekstra tykke. Akkurat slik jeg liker dem. Det var veldig enkelt og greit å gjennomføre bestillingen, eneste som tok tid var jo å bestemme seg for et design….! Men jeg kom heldigvis frem til et brukbart alternativ. Kortene ble levert på døren nøyaktig 7 dager etter bestilling, av en meget punktlig og presis DHL-mann. Han ringte flere ganger og sendte melding før han kom for å forsikre seg om at jeg var hjemme. Men det var jeg jo ikke, så Marius måtte ta dem i mot. Uansett fikk jeg mine kjære visittkort og måtte selvsagt dokumentere dem med det samme.

Liker spesielt godt at Moo er så søte med innpakningen sin. Klistremerket med “Yay!” er helt etter mitt hjerte. Så nå er jeg ekstra forberedt før bryllupssesngen, og klar til å dele ut visittkort til alle som måtte være interessert i å se mer av hva jeg holder på med:)

Hvis du også er på jakt etter visittkort, kan jeg anbefale MOO på det varmeste. Klikk deg inn med denne linken, og få 10% avslag på bestillingen din 🙂

Visittkort-Moo-Fotograf-Eline-Jacobine-02

Share this story