I går fikk jeg noe veldig hyggelig i posten! Et av brudeparene jeg har gleden av å jobbe med i år, Marte og Magnus, hadde nemlig sendt meg et eksemplar av bryllupsinvitasjonen sin! Jeg synes det er utrolig morsomt å få litt sånn “inside information” i tiden fram mot bryllupet. Ekstra gøy var det jo også å se at de hadde brukt noen av bildene vi tok i fjor høst da vi hadde kjærestefotografering med dem. Supert når bildene kan bli brukt til ting som dette!

Nedenfor kan dere se hvordan baksiden av invitasjonen ser ut, med både bilde og et vakkert dikt. I like it!! Jeg har også sett noen av detaljene Marte og Magnus har plukket ut til bryllupet sitt, ja til og med fått en aldri så liten sniktitt på brudekjolen(!!!!). Så jeg overdriver ikke når jeg sier at dette bryllupet kommer til å bli maaaaaagisk!! Hurra for kjærligheten, og hurra for at jeg har fått det ærefulle oppdraget å dokumentere dagen. Jeg gleder meg masse!

 

Kjærestefotografering resultat

Share this story