MENU

Gravidbilder på Villa Malla

Naturlige gravidbilder ved sjøen

Alexandra og hennes mann, Hogne, giftet seg for noen år siden – nettopp her på vakre Villa Malla. Da vi tok disse bildene i august, var det bare noen uker igjen til termin for lillebror! Jeg synes det var ekstra gøy å få treffe den strålende familien på Villa Malla hvor de hadde mange gode minner fra bryllupsdagen. Storebror Liam var også med, og han og pappa badet litt mens mamma ble med meg og fikk vist frem den fiiiiiine magen! Det er noe spesielt med å fotografere gravide. Jeg liker det bare bedre og bedre for hver gang jeg får mulighet til å møte disse strålende blivende mødrene <3

Her er noen av bildene vi tok den sensommer dagen. Siden har jeg fått gleden av å møte den lille som befant seg inni magen også! Bilder fra nyfødtfotograferingen kommer snart. I mellomtiden må du gjerne lese mer om gravidfotograferingen jeg tilbyr! Gleder meg til å få møte den neste store magen:)

Gravidbilder på Villa Malla Fotograf-Eline-Jacobine-Gravidfotografering-Maternity-Alexandra-Villa-Malla_0004Fotograf-Eline-Jacobine-Gravidfotografering-Maternity-Alexandra-Villa-Malla_0006Gravidbilder på Villa MallaFotograf-Eline-Jacobine-Gravidfotografering-Maternity-Alexandra-Villa-Malla_0008

Fotograf-Eline-Jacobine-Gravidfotografering-Maternity-Alexandra-Villa-Malla_0001

Gravid og familefotograferingGravidbilder og familefotograferingGravid og familefotograferingGravidbilder og familefotograferingGravid og familefotografering

 

Gravid og familefotografering

Gravid og familefotografering Gravid og familefotografering

Comments

[…] Litt sånn var det for meg da jeg satt og bladde gjennom noen av mine uferdige (men langt i fra glemte) blogginnlegg. Disse bildene er fra den dagen jeg fikk tilbringe sammen med en nydelig familie som akkurat hadde tatt i mot lillebror Noel. En utrolig flott dag, og jeg er så glad for alle de fine øyeblikkene jeg fikk bevart den dagen. Hvis du kjenner igjen herlige storebror Liam, er det kanskje fordi han også var med da jeg fotograferte familien mens Alexandra fremdeles hadde Noel i magen sin! De bildene kan du se her. […]

[…] Litt sånn var det for meg da jeg satt og bladde gjennom noen av mine uferdige (men langt i fra glemte) blogginnlegg. Disse bildene er fra den dagen jeg fikk tilbringe sammen med en nydelig familie som akkurat hadde tatt i mot lillebror Noel. En utrolig flott dag, og jeg er så glad for alle de fine øyeblikkene jeg fikk bevart den dagen. Hvis du kjenner igjen herlige storebror Liam, er det kanskje fordi han også var med da jeg fotograferte familien mens Alexandra fremdeles hadde Noel i magen sin! De bildene kan du se her. […]

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0