Forbereder spennende oppdrag

Det har vært litt stille på bloggen en stund, men det er bare fordi jeg klargjør en masse spennede materiale som jeg gleder meg til å dele etterhvert:) Dersom du har lyst til å følge litt nærmere med på en del av det som skjer, blir jeg veldig glad om du liker Facebook-siden min! Der dukker det litt oftere opp bilder og oppdateringer.

Men i kveld er jeg veldig spent og gleder meg stort til i morgen…! Jeg har vært så heldig å få et spennende og utrolig unikt oppdrag. Og siden jeg liker å være godt forberedt, har jeg allerede hengt fram favorittkjolen, klargjort fotoutstyret og timet avreisetid nøyaktig. Viktig å ikke være stresset før man skal fotografere.

Jeg velger å ikke si så mye mer om oppdraget foreløpig, annet enn at jeg skal jobbe sammen med de fantastiske jentene i Glennewedding. Har ikke jobbet med dem siden i fjor, så det skal bli utrolig koselig. Bilder og oppdateringer kommer garantert! Men sannsynligvis først på Facebook altså – så følg med:)

Kjole og kamera Fotograf antrekk

Share this story