Bilder Nordic Fashion shoot practice

På lørdag var det endelig klart for et av studietidens store høydepunkt; fashion workshop! Vi skulle planlegge og gjennomføre en fotoshoot med modeller og make-up artister, under veiledning fra superflinke og alltid inspirerende Julie Pike. Selv har jeg aldri gjort noe slikt før, men desto mer spennende var det jo å lære hvordan det hele egentlig foregår.

Gruppen min ble tildelt vakre Linnea D. fra Pholk som modell, og en utrolig dyktig og sprudlende make-up artist fra NISS som het Elinor. Tema var valgfritt. Jeg gikk for en look jeg liker selv; romantisk og sommerlig med flagrende kjole og bølger i håret. Tross den søte stylingen, ville jeg ha en litt sår undertone. Jeg er veldig glad i en sang Alicia Keys har skrevet som heter “Caged Bird”, så jeg brukte den som inspirasjonskilde til disse bildene. Jeg trenger ikke si så mye mer om hvordan jeg tolker sangen, men jeg føler at Linnea formidlet betydningen den har for meg på en fin måte.

Tusen takk, søteste Linnea og Elinor for at dere var så fantastiske å jobbe sammen med! Håper jeg får gleden av å treffe dere igjen en dag:)

Portrett_fotografering_Linnea

Portrettfotografering

Portrettfotografering

Caged Bird photoshoot

Caged Bird

Modell: Linnea D.

Make-up artist os assistent: Elinor Brorsson

Styling: Elinor Brorsson og Eline Jacobine

Share this story