Gravidfotografering

Gravidfotografering kornåker

Gratulerer med graviditeten!

Jeg kan ikke snakke av egen erfaring og fortelle hvor fantastisk det føles å være gravid og hvor stolt jeg var av kroppen min. Ettersom jeg har forstått, er graviditeter veldig forskjellige. Noen føler seg tipp topp, og kunne ikke vært stoltere av sin voksende mage. Jeg forstår disse kvinnene veldig godt! Hva er det å ikke være stolt av? En gravid, struttende mage er bare noe helt for seg selv synes jeg. Og jeg kan ikke tenke meg noe mer passende enn å forevige denne, kanskje største, begivenheten i livet. Enten alene eller sammen med den vordende faren.

Men så kan det jo hende at du er av dem som overhodet ikke føler seg på topp som gravid. Og å la seg fotografere er det siste du vil! Det er selvfølgelig helt opp til deg, men jeg vil bare komme med et lite velment råd. Jeg har nemlig hørt kvinner fortelle hvor mye de angrer på at de ikke lot seg fotografere da de var gravide. Etterhvert som årene går, glemmer man jo gjerne det som var litt tungt og trått, og begynner å mimre tilbake på de gode sidene ved graviditeten. Så jeg vil bare ønske for de som kanskje kjenner seg litt igjen her; sørg for at det finnes bilder av deg! Ikke nødvendigvis tatt av en profesjonell fotograf, men sørg for at du i hvertfall har noen så du kan se tilbake på deg selv og tenke “jeg så jo faktisk skikkelig bra ut!”

Dersom du ønsker en gravidfotografering er det anbefalt å gjøre dette rundt uke 30, men det er 100% opp til deg. Ta gjerne kontakt med meg i god tid slik at vi kan sette opp en passende dag! Det er en stor ære for meg å få fotografere gravide, og jeg gleder meg til å bevare minnene deres fra denne tiden.

Pris og hva som er inkludert:

  • Sted for fotografering kan velges fritt, og jeg kommer gjerne med forslag
  • Ca. 50 bilder levert via webgalleri i full oppløsning til fritt bruk
  • Pris: 5000,- (inkl. mva) (evt. kjøregodtgjørelse utenfor Drøbak på 5,- pr km kommer i tillegg)

Ta kontakt med meg for å avtale tid eller hvis du har spørsmål. Jeg gleder meg til å høre fra deg!

Eksempler på gravidfotografering:

- Close + Menu