Fotografering Follo MuseumI dag har det vært en litt grå og trist dag. Heldigvis hadde jeg disse koselige bildene å jobbe med:) Så i løpet av formiddagen, under ullpledd og med en varm kopp te, har jeg satt sammen et lite blogginnlegg fra en kjempekoselig familiefotografering jeg hadde for noen uker siden.

Da fikk jeg nemlig besøk av familien Veland, som jeg også fotograferte i Drøbak i fjor. I år bestemte vi oss for å ta bildene på Follo Museum, og været viste seg å bli perfekt for vinterlige familiebilder. Jeg hadde tatt med litt rekvisitter, blant annet røde epler og kopper for å skape litt julestemning. Da passet det jo kjempefint at Thea Synnøve hadde fått på seg en nydelig rød Mariusdress med matchende lue. Garantert laget med masse kjærlighet av bestemor.  Flaks var det også at jeg hadde tatt med noen nybakte kanelboller! Thea Synnøve lyste opp da hun så dem:)

Ha en fortsatt fin adventstid, og takk for at du stoppet opp her litt!

Hvis du har noen spørsmål om familiefotografering eller kunne tenke deg lignende bilder av din familie, kan du gjerne kontakte meg her.

Marius-genser vinter Vinterbilder Marius-genser Follo MuseumVinterlige familiebilder Vinterlige familiebilder

vinterbilder

Kakao uteFamiliefotograferingFotografering Follo Museum

Fotografering Follo MuseumFotografering Follo Museum
Utendørs fotografering familie Fotografering Follo Museum Follo Museum, Mariusgenser Kanelboller Vinterlige bilder fra Follo Museum Frost på Follo Museum

Julestemning på Follo Museum

Share this story