Tørketrommel er hverdagsmagi

Det har skjedd en revolusjon i husholdningen vår. Jeg trodde aldri jeg skulle si at jeg gleder meg til å brette sammen tøy. Men siden i går kveld har jeg vasket, tørket og brettet 3 maskiner med klær, og den fjerde er i full gang as we type.

Fram til nå har klesvasken vært et ork, og skittentøyshaugen har vokst over alle bauger og kanter, ja til og med spredd seg til flere rom. Men nå har det altså skjedd en revolusjon: vi har fått tørketrommel i hus. En svær en. Jeg har ikke hatt gleden av å stikke nesen i varmt, nyvasket og tørket tøy siden jeg flyttet hjemmefra for sikkert 10 år siden. Og skal jeg være helt ærlig, tror jeg ikke jeg satte særlig pris på nytromlet tøy som måtte brettes og legges i skapet da jeg var i tenårene.

Men nå! Etter 10 år med å henge opp en og en sokk på et vaklende tørkestativ som okkuperte stue og kjøkken i flere dager, har vi endelig fått et funksjonelt vaskerom. Og selve kronjuvelen er altså denne tørketrommelen. Tøyet blir jo mykt som fløyel! Aldri mer stive jeans og skrukker på både sokk og skjorte. Dette må være selve definisjonen på hverdagsmagi. Og bonusen er når mannen kommer hjem fra trening og fornøyd roper “Du har brettet sammen alt tøyet, du!”  Yes, sir. I believe I have.

Thank you, Miele.

Tørketrommel

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.