Tips til bruk av kjærestebilder i bryllupet

Å booke en kjærestefotografering er noe jeg varmt vil anbefale. Og spesielt i forkant av bryllupet! Marius og jeg har fremdeles våre kjærestebilder hengende rundt omkring i huset. Og jeg blir alltid litt ekstra glad når jeg får øye på dem. En kjærestefotografering før bryllupet blir på mange måter en slags generalprøve foran kamera. Da får man kjenne på å være “midtpunkt”, og får erfare hvordan fotografen jobber. Resultatet er garantert noen koselige bilder av dere. Og bonusen? Jo, det er at det er så mye fint man kan bruke disse bildene til i forbindelse med bryllupet!

Her har jeg samlet 5 tips til hvordan slike bilder kan brukes – inspirert av tidligere brudepar 🙂 Har du flere idéer, blir jeg veldig glad for å høre om dem i kommentarfeltet!

Fikk du lyst til å booke en kjærestefotografering, uavhengig av om du skal gifte deg eller ikke? Les mer om det her 🙂

#1. Vielseprogrammet

Der vi oftest ser kjærestebildene igjen er på vielsesprogrammet 🙂 Det blir så mye mer personlig med et fint bilde av brudeparet, enn for eksempel en tegning av kirken på forsiden. Her er et eksempel fra Camilla & Alexander sitt bryllup i Drøbak kirke. Du kan også sjekke ut alle de andre koselige bildene vi tok under kjærestefotograferingen deres.

Tips til bruk av kjærestebilder i bryllupet

Marianne og Steinar hadde også valgt et koselig bilde å bruke på forsiden av vielsesprogrammet sitt. Passet perfekt til monogrammet deres!

Tips til bruk av kjærestebilder i bryllupet

#2. Bryllupsinvitasjonen

Om dere tar kjærestebildene i god tid før bryllupet, kan det jo tenkes dere får lyst til å bruke ett eller flere i invitasjonen. Slik som Marte og Magnus gjorde. De hadde et bilde på innsiden, og et på baksiden sammen med et vakkert dikt om kjærlighet.

Tips til bruk av kjærestebilder i bryllupet

#3. Personlig gjestebok

Her er det flere muligheter. Enten kan man lime inn bilder på annenhver side i en pent innbundet skrivebok (uten linjer). Eller man kan bestille en fotobok hvor man plasserer bildene med mye luft rundt, slik at det blir plass til å skrive for gjestene. Jeg har sett flere eksempler på dette, og det blir virkelig en fin minnebok å ha fra dagen. (Bare pass på at pennen eller tusjen dere legger frem trekker raskt inn i papiret slik at det ikke blir flekker!)

Tips til bruk av kjærestebilder i bryllupet - gjestebok

 

#4. Borddekorasjoner

Tantene som fikk frie tøyler, og det ærefulle oppdraget med å pynte bordene i niesens bryllup, var utrolig kreative og flinke! Det er de som har laget disse flotte bildeholderene av betong og tykk ståltråd. I tillegg har de pyntet dem med olivengrener og gulltråd for å myke opp uttrykket. Ble det ikke fint?! Kjærestefotgraferingen med Marta og Øyvind som mange av bildene var hentet fra kan du se her.

Tips til bruk av kjærestebilder i bryllupet - borddekorasjonBryllups tips borddekorasjoner med bilder

 

#5. På deres egen nettside

De fleste brudepar i dag lager en nettside hvor de kan holde gjestene sine orientert om alt det praktiske i forbindelse med den store dagen. Da er det flott å kunne gjøre siden ekstra personlig med koselige bilder av hovedpersonene 🙂 Når jeg tar kjærestebilder, er det også naturlig å ta detaljbilder. For eksempel av hender som holder hverandre, eller kanskje noen sjarmerende markblomster som vi passerer. Detaljene skaper litt ekstra stemning og formidler på en lavmælt måte de følelsene dere har for hverandre. Slike detaljbilder er kjempefine å krydre nettsiden deres med. Og gjør det til en fin opplevelse for gjestene deres å holde seg informert i tiden frem mot bryllupet. Sjekk ut kjærestefotograferingen jeg hadde med Marta og Øyvind for å få litt inspirasjon 🙂

… pluss 3 bonus idéer

Og siden jeg er så godt i gang, ville jeg bare nevne et par ting til 🙂

#1.  På andre trykksaker som bordkartet eller bordkortene

#2. “Save-the-date”-kort (Sendes ut for å be gjestene holde av datoen så tidlig som mulig – før andre detaljer er på plass og man kan sende en formell invitasjon)

#3. I lokalavisen for å kunngjøre forlovelsen

Har du andre tips eller idéer, må du gjerne skrive dem i kommentarfeltet under! Kjempesnilt om du vil dele denne artikkelen med noen du kjenner som skal gifte seg.

 

Share this story