takkekort og hådskrevet hilsen

Det er så utrolig hyggelig når brudepar vi har fotografert sender takkekort i posten til oss! Og ikke nok med det – Marta (og Øyvind) hadde tatt seg tid til å håndskrive en utrolig god og fin hilsen. Det varmer innmari! Jeg føler meg utrolig priviligert som får møte sånne nydelige mennesker i jobben min. Jeg har fått flere fine takkekort fra tidligere brudepar, så jeg må nesten gjøre alvor av det jeg skrev på instagram tidligere. Å dedikere en egen vegg på kontoret mitt til alle disse koselige kortene. Så kan jeg bare gå rundt og smile hver gang jeg ser på den! Det er positiv forsterkning, det.

Det har forresten vært usedvanlig mange bryllupsforespørsler de siste 14 dagene. De nærmest renner inn i innboksen min. Men det er jo så utrolig hyggelig å bli kontaktet av gifteklare par rundt omkring i verden som har lyst til å ha oss med som bryllupsfotografer. Jeg setter virkelig pris på hver eneste en. Det føles noen ganger for godt til å være sant – at dette lille foretaket mitt er en drøm som nå blir til virkelighet. Og neste uke setter vi oss på flyet til Los Angeles. Da skal Marius og jeg kose oss med litt ferie, og jeg skal få med meg en workshop mens vi er der. Det er så godt å få litt andre impulser. Se verden fra et nytt ståsted. Jeg tror man vokser mer som menneske da. Og jeg ser virkelig frem til å treffe og lytte til hva noen av verdens mest anerkjente bryllupsfotografer har på hjertet. Ikke for å kopiere dem. Det ville jeg aldri lykkes med. Men jeg gleder meg til å ta til meg det som resonnerer med meg. Gjøre det til mitt eget, og vokse mer fra mitt eget ståsted.

Jeg lover å oppdatere bloggen og vise bilder fra turen vår 🙂 Følg meg gjerne på instagram også!

Share this story