MENU

Key West Butterfly picture

Siden jeg er så heldig å få reise til sommer og sol sammen med min kjære Marius, hadde jeg lyst til å dele litt av det vakre jeg har fått oppleve. For øyeblikket er vi i Key West, helt sør i Florida. I dag har vi besøkt en hage full av sommerfugler, og det var en fantastisk opplevelse! Det er noe magisk med sommerfugler… Fant et fint ordtak også, som jeg hadde lyst til å dele sammen med bildet:

Happiness is a butterfly, which when pursued, is always just beyond your grasp, but which, if you will sit down quietly, may alight upon you.  ~Nathaniel Hawthorne

Mulig det kommer flere bilder fra sommerfugl-safarien vår senere:)

Comments

Hei! 🙂 Har sett gjennom mange av bildene dine, og må virkelig si at du er en utrolig flink fotograf! Ønsker selv å bli fotograf, hvordan synes du det var å studere i Oslo? Har du noen tips på hvordan man kan lykkes som fotograf? Håper du kan svare meg 🙂

Eline Jacobine

Hei Frida,
Tusen takk for den hyggelige kommentaren din!! Da jeg begynte å svare deg, fant jeg ut at jeg hadde så mye på hjertet at jeg bestemte meg like godt for å lage et eget blogginnlegg:) Det kan du lese her: https://www.elinejacobine.com/2014/03/02/om-a-lykkes-som-fotograf/. Ønsker deg en fortsatt riktig fin søndag! Eline

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0