Something old arvet slør

Det er vel ingen hemmelighet at jeg elsker bryllup! Og jeg innrømmer gjerne at jeg er en skikkelig jentete-jente som synes det er ekstra stas å få følge bruden helt fra forberedelsene. Da er jeg en av de første som får se brudekjolen og alle de små, men viktige detaljene bruden møysommelig har valgt ut for den stor dagen. Ekstra gøy er det med detaljer som har en historie og en personlig betydning – annet enn at det er vakkert å se på (som forøverig er mer enn bra nok).

Slik som den nydelige bruden jeg var med å fotografere sist helg sammen med Jan Ivar Vik hadde. Hennes “something blue” var sirlig brodert inn i skjørtekanten på brudekjolen, og bestod av hennes forbokstav og ektemannen sin med et hjerte i mellom. Kjempefint! Det nydelige sløret hun bar hadde også en unik og spesiell betydning. Det var nemlig både “something old” og “something borrowed”. Sløret er over 100 år gammelt (så jeg var nesten redd for å røre det!), og hadde blitt båret av alle kvinnene på ektemannens side da de giftet seg. Fantastisk fint å tenke på. Og som om ikke det var nok – brudebuketten og alle blomsterdekorasjonene i bryllupet var laget av brudens dyktige mor. Rosene og peonene er for sikkerhetsskyld fra deres egen hage 🙂 Elsker fargene og personligheten de tilførte bryllupet!

Vil du ha mer inspirasjon og følge med på bryllup jeg fotograferer, må du gjerne følge meg på Facebook og Instagram 🙂

something blue brodert brudekjole

something blue brodert brudekjole
brudens-detaljer-arvet-slør-og-sko

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-detaljer-Ullern-Vækerøparken_0008

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-detaljer-Ullern-Vækerøparken_0006

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-detaljer-Ullern-Vækerøparken_0009

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-brudens-detaljer-fargede-sko-pudder-rosa-slør

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-detaljer-Ullern-Vækerøparken_0007

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-detaljer-Ullern-Vækerøparken-brudebukett-pudderrosa-peoner-roser-eføyFotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-detaljer-Ullern-Vækerøparken_0013Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-detaljer-Ullern-Vækerøparken-rosa-toner-brudebukett-peoner-roser-slitt-bakgrunn-rustikkFotograf-Eline-Jacobine-Bryllupsbilder-detaljer-Ullern-Vækerøparkenrosa-toner-brudebukett-peoner-roser-slitt-bakgrunn-rustikk-gifteringer-diamanter-hvitt-gull

Share this story