Bryllupsfotograf Holmenkollen og Bogstad Gård

Sist helg var fantastisk for meg som bryllupsfotograf. Da var det endelig klart for herlige Liselott og Axel sin store dag. Jeg traff dem sist til en urban kjærestefotografering i Oslo i midten av april, og har gledet meg til å få være bryllupsfotografen deres siden. Jeg hadde på forhånd sett bilder av kjolen til Liselott og fått vite en del av detaljene de planla for vielsen – så jeg var forberedt på en flott dag! Men jammen overgikk den til og med MINE store forventninger:)

Jeg er allerede godt i gang med å gå gjennom bildene fra dagen, men hadde bare lyst til å dele noen av mine umiddelbare favoritter.

Jeg kan ikke annet enn å føle meg veldig ydmyk og takknemlig som får lov til å bevare slike flotte menneskers vakre øyeblikk for fremtiden. Jeg håper bilder som dette vil fortsette å øke i verdi ettersom årene går. At brudeparet kan se på dem og virkelig gjenoppleve noen av de sterke følelsene og gleden de delte denne dagen. Og jeg håper at framtidige barn og barnebarn kan glede seg over å se hvor lykkelige de var – og fortsatt er, etter alle disse årene.

Det er dette som gir aller mest mening for meg som bryllupsfotograf – og jeg er takknemlig til alle de nydelige parene som ønsker meg velkommen på sin spesielle dag. Flere bilder fra Liselott og Axel sin kommer etterhvert!

Jeg er så heldig å være i full gang med booking av brudepar som gifter seg i 2015. Hvis du har lyst til å vite mer om bryllupsfotograferingen jeg tilbyr, kan du klikke deg inn her!

Bryllupsfotograf Holmenkollen og Bogstad Gård

Bryllupsfotograf Holmenkollen og Bogstad Gård

Og du! Hvis du liker bildene jeg tar, blir jeg veldig glad om du vil følge med meg på Facebook!

Share this story