Når man er så heldig å være gift med en fotograf, må man bare finne seg i å stille opp som modell. Eller i dette tilfellet; “motiv”. Marius kaller seg selv nemlig konsekvent for motiv og ikke modell. For meg kan det egentlig være det samme, bare jeg får teste lyssetting, bildekomposisjon og nye objektiver med han foran kamera. Disse bildene tok vi i badeparken i Drøbak; et av mine favoritt steder for portrettfotografering. Det er så mange fine kriker og kroker, benker, trapper og trær. Dessuten er det ved sjøen, og jeg er en av dem som elsker havet.

Uansett; her er noen av bildene som ble tatt da jeg fikk teste noe av superoptikken til den enestående fotografen Jan Ivar Vik. Tror motivet ble sånn noenlunde fornøyd også, for han har brukt noen av disse som profilbilde på facebook… Det er alltid et godt tegn.

Hvis du er interessert i lignende bilder av deg selv, må du gjerne ta kontakt med meg!

Share this story