10 dager nyfødt Bilder

En strålende søndagsformiddag i april tok jeg turen til Oslo og hjem til 10 dager gamle Siri og hennes supertrivelige foreldre; Vilde og Aleksander. De hadde kontaktet meg noen dager i forveien fordi de ønsket seg bilder av sin nyfødte datter. Jeg var selvfølgelig kjempeglad for å få anledning til å hjelpe dem! Så da jeg kom frem rigget vi oss til i stuen og ventet på at Siri skulle bli trøtt og sove…. Men hun ville mye heller være våken og få med seg det som skjedde, så da var det egentlig bare å la henne styre showet og vente for å se om hun kanskje ville sove litt etterhvert:)

Mens vi ventet ble det servert kaker og te (nam nam!). Jeg glemte egentlig tiden helt, så hyggelig var det å prate med Vilde og Aleksander mens de testet ulike metoder for å få Siri mer søvning.

Som kjent lønner tålmodighet seg, og tilslutt sovnet Siri inntullet i et vakkert pledd som oldemor hadde strikket. Jeg synes det er veldig fint å kunne inkludere slike personlige ting med spesiell betydning i bildene jeg tar. Bare tenk hvor mye kjærlighet og omtanke oldemor har lagt ned i å strikke dette pleddet til oldebarnet sitt. Sånt varmer. I dobbel forstand.

Tusen takk, Vilde og Aleksander, for at dere tok meg så godt i mot og lot meg fotografere det kjæreste dere har. Det var virkelig en glede.

Nyfødt 10 dager bilder

hårbånd nyfødt 10 dager

 

Share this story