MENU

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

Søstrene Gry og Silje er to strålende jenter jeg har vært så heldig å bli kjent med. De er i oppstartsfasen av sitt eget foretak som bryllupsplanleggere, og trengte derfor noen portrettbilder til bruk på webside og slikt.

Hvis jeg kunne gjort én ting anderledes da jeg giftet meg, ville det være å skaffe meg en bryllupsplanlegger. Da hadde jeg nok spart meg for mye stress og flere søvnløse netter. Og hadde jeg vært så heldig å få tak i Gry og Silje i Glenne Wedding – ja, da hadde jeg vært i virkelig gode hender! Dette er profesjonelle, positive og detaljorienterte jenter med masse kunnskap og kreativitet. Gry er faktisk utdannet bryllupsplanlegger i USA. Det var dessuten Gry og Silje som arrangerte den nydelige babyshoweren jeg fotograferte for en tid tilbake. Så dersom du går med gifteplaner, eller kjenner noen som gjør det, vil jeg anbefale deg å ta kontakt med  Glenne Wedding. (Websiden lanseres i mai 2013, men jeg videreformidler mer enn gjerne kontakt hvis du er interessert i å høre hva de kan tilby)

Her har jeg lagt ut noen av bildene som ble tatt av de flotte jentene. Dersom du er i oppstarten av ditt eget foretak og trenger noen fine portretter av deg selv, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

Portrettbilder av bryllupsplanlegger blomsterdekoratør

Detaljer fra fotoshoot med bryllupsplanlegger

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

 

 

Comments

[…] ikke minst fordi bryllupsplanleggerne er to jenter jeg virkelig beundrer – nemlig Gry og Silje i Glennewedding. Derfor ble jeg ekstra glad da de ringte meg og spurte om jeg kunne tenke meg å dokumentere […]

[…] ble overlatt til tilfeldighetene. Marianne og Steinar hadde nemlig sikret seg Gry og Silje i Glennewedding som bryllupsplanleggere. Og med disse dyktige jentene på laget kan du være sikker på at ting […]

[…] for første gang en kveld i mai. Dette paret er så heldige å ha kapret bryllupsplanleggerne i Glennewedding, og jeg ser virkelig frem til å være en av fotografene på den store dagen! I forkant av […]

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0