Portrettbilder av bryllupsplanlegger

Søstrene Gry og Silje er to strålende jenter jeg har vært så heldig å bli kjent med. De er i oppstartsfasen av sitt eget foretak som bryllupsplanleggere, og trengte derfor noen portrettbilder til bruk på webside og slikt.

Hvis jeg kunne gjort én ting anderledes da jeg giftet meg, ville det være å skaffe meg en bryllupsplanlegger. Da hadde jeg nok spart meg for mye stress og flere søvnløse netter. Og hadde jeg vært så heldig å få tak i Gry og Silje i Glenne Wedding – ja, da hadde jeg vært i virkelig gode hender! Dette er profesjonelle, positive og detaljorienterte jenter med masse kunnskap og kreativitet. Gry er faktisk utdannet bryllupsplanlegger i USA. Det var dessuten Gry og Silje som arrangerte den nydelige babyshoweren jeg fotograferte for en tid tilbake. Så dersom du går med gifteplaner, eller kjenner noen som gjør det, vil jeg anbefale deg å ta kontakt med  Glenne Wedding. (Websiden lanseres i mai 2013, men jeg videreformidler mer enn gjerne kontakt hvis du er interessert i å høre hva de kan tilby)

Her har jeg lagt ut noen av bildene som ble tatt av de flotte jentene. Dersom du er i oppstarten av ditt eget foretak og trenger noen fine portretter av deg selv, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg!

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

Portrettbilder av bryllupsplanlegger blomsterdekoratør

Detaljer fra fotoshoot med bryllupsplanlegger

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

Portrettbilder av bryllupsplanlegger

 

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.