Kjærestebilder vinter snø fotografering ute

Fra vinterbilder til solskinn og bryllupsfest

Om en uke er det lørdag 1. august – en dato som har vært markert med et stoooort hjerte i kalenderen min siden november i fjor! Da bytter nemlig dette herlige paret vinterbilder i snødekte Oslo-gater mot strålende solskinn, brudekjole og smoking når de gifter seg i vakre Fagerborg kirke 🙂 Marius og jeg gleder oss til å følge dem fra forberedelsene på The Thief, til “kakekøtting” og brudevals på flotte Villa Eckbo.

Jeg fant ut at det kunne være litt gøy å vise frem noen av bildene vi tok da vi møttes til en liten kjærestefotografering – en kald og forblåst dag i januar. Christina og Jan Patrick brukte flere av disse bildene i bryllupsinvitasjonen, og vi har også bestemt oss for å ta noen av bryllupsbildene på de samme stedene vi besøkte i vinter. Blir spennende å se hvordan morgendagens bilder blir til sammenligning…!

Gratulerer med morgendagen, Christina og JP!! Vi er SÅ glade vi skal få tilbringe dagen med dere og fotografere bryllupet!!

Oppdatert: Bryllupet til dette flotte paret kan du nå se på bloggen 🙂

Kjærestebilder vinter snø fotografering utevinterbilder av forlovet parKjærestebilder vinter snø fotografering utevinterbilder av forlovet par

vinterbilder av forlovet parKjærestebilder cafélivet Kjærestebilder cafélivet

Kjærestebilder cafélivet

Kjærestebilder cafélivet
Kjærestebilder cafélivet Kjærestebilder vinter snø fotografering uteKjærestebilder vinter snø fotografering uteKjærestebilder vinter snø fotografering uteKjærestebilder vinter snø fotografering ute

Kjærestebilder vinter snø fotografering ute

Kjærestebilder vinter snø fotografering ute

Follow my blog with Bloglovin

Share this story