Kjærestefotografering i Oslo

Det aller, aller beste med å kunne jobbe som fotograf er definitivt alle de herlige menneskene jeg får treffe og bli kjent med. Marta og Øyvind er et strålende eksempel på akkurat dette. De forlovet seg tidligere i sommer, og skal gifte seg allerede i slutten av september!  Da de kontaktet oss for bryllupsfotografering skrev Marta så fint til meg om hvor godt hun likte bildene jeg har tatt… Er så utrolig hyggelig å få sånne tilbakemeldinger! Og jeg føler meg virkelig heldig som får treffe og fotografere så mange fine folk. For det er jo menneskene som gjør hele forskjellen.

Jeg ser på fotografering, og spesielt bryllupsfotografering, som et stort samarbeidsprosjekt. Tenk på alle som bidrar på en slik dag! Hår og make-up artisten som får bruden til å stråle. Brudekjolesalongen som har gitt god hjelp og oppfølging da kjolen ble valgt ut. Skredderen som tilpasset kjolen. Blomsterdekoratøren med sin ekspertise. Forlovere, venner og familie som er der og skaper god stemning. Sjåføren. Vigsleren. Kokken. Og listen fortsetter. Som fotograf har jeg en stor og viktig oppgave i å dokumentere dagen på best mulig måte slik at all den jobben som ligger bak virkelig verdsettes og bevares for ettertiden. Jeg har alltid ment at verdien av bryllupsbilder bare øker med tiden. Og jeg har utrolig stor respekt for all tid og omtanke som er lagt ned i hver enkelt bryllupsdag. Derfor tenker jeg at når jeg får gode bilder, så er det utrolig mange som har bidratt til at resultatet ble slik det ble. Og aller størst bidrag er det selvsagt brudeparet selv som står for. Så jeg er bare så utrolig takknemlig og ydmyk for at jeg får stå der på andre siden av kameraet og legge siste hånd på verket. Jeg trives utrolig godt med det, og det er igjen takket være de flotte menneskene jeg får jobbe sammen med.

Bryllupet til Marta og Øyvind kommer i allefall til å bli helt fantastisk. De gifter seg på vakre Jæren, så det skal bli utrolig spennende å få oppleve litt vestlandsnatur og alt det innebærer av vær og vind 😉 Tidligere denne uken møttes vi for en liten kjærestefotografering i en av Oslos skolehager. Det ble en koselig kveld hvor Marta og Øyvind fikk oppleve hvordan det er å stå foran kameraet mitt før den store dagen og bli litt kjent med hvordan jeg jobber. Jeg tror det er en fin erfaring for både dem og meg,  så dette er noe jeg varmt anbefaler til alle mine brudepar 🙂

Skal du, eller kjenner du noen som skal gifte seg? Jeg er så heldig å ha begynt med både kundemøter og bookinger for neste år, og vil veldig gjerne høre fra flere gifteklare 🙂 Les mer om bryllupsfotografering her.

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0002Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0003Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0005

Oslo-forlovet-bilder-før-bryllupet-naturlig-lys-Geitmyra-skolehager

Oslo-forlovet-bilder-før-bryllupet-naturlig-lys-Geitmyra-skolehager

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0012

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0019

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0010

Oslo-forlovet-bilder-før-bryllupet-naturlig-lys-Geitmyra-skolehager

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0028

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0013

Oslo-forlovet-bilder-før-bryllupet-naturlig-lys-Geitmyra-skolehagerKjærestefotografering i OsloKjærestefotografering i OsloOslo-forlovet-bilder-før-bryllupet-naturlig-lys-Geitmyra-skolehager
Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0020Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0021Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0024

Oslo-forlovet-bilder-før-bryllupet-naturlig-lys-Geitmyra-skolehager

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Kjærester-Marta-og-Øyvind_0008

 

 

 

Share this story