MENU

Portrettfotograf Eline Jacobine

Marianne og Steinar er et av sommerens brudepar som jeg hadde gleden av å møte for første gang en kveld i mai. Dette paret er så heldige å ha kapret bryllupsplanleggerne i Glennewedding, og jeg ser virkelig frem til å være en av fotografene på den store dagen! I forkant av bryllupet hadde Marianne og Steinar lyst på noen koselige bilder av seg og den fine dachsen deres Maja. Vi møttes derfor i Badeparken og hadde en liten fotoshoot kombinert med lufting av hund! Fin kombinasjon i grunn. Det var i hvertfall veldig hyggelig å endelig få møte dem, og mellom all skravlingen fikk jeg også tatt en god del bilder. Her er et utvalg av mine favoritter. Er de ikke søte sammen?

Marianne og Steinar; takk for at dere ville møtes i forkant av bryllupet så vi fikk bli litt kjent! Jeg hadde en supertrivelig fotoshoot med dere, og håper dere liker bildene:) Nå må dere ha lykke til med de siste forberedelsene, så sees vi på den store dagen. Jeg VET den blir fantastisk!

Kyss mellom epleblomstene

Fotoshoot Drøbak kjæestebilder

Bilder av kjærester

Bilder av kjærester

Bilder av lykkelig par

Fotoshoot Drøbak kjæestebilder

Cruiseskip i Drøbakssundet

Bilder av lykkelig par med dachs

Fotoshoot Drøbak kjæestebilder

Fotoshoot Drøbak kjæestebilder

Bilder av kjærester med hund

Hvis du kunne tenke deg lignende bilder av deg og din kjære, må du ikke nøle med å ta kontakt!

 

Comments

[…] midten av juli ble dette flotte paret, som jeg fotograferte tidligere i sommer, erklært rette ektefolk. Og jeg var så heldig at jeg fikk lov til å dokumentere den store dagen! […]

[…] Marianne og Steinar giftet seg i juli, og jeg var så heldig å få være med dem og dokumentere den store dagen. Det var en flott dag og alt var planlagt ned til den minste detalj i sammarbeid med de dyktige bryllupsdesignerne  i Glennewedding. Jeg er snart ferdig med utvelgelse og etterbehandling av bildene, og gleder meg til å levere det ferdige resultatet til paret. Etterhvert kommer det også flere bilder på bloggen. […]

[…] Oppdatert: flere bilder fra denne kjæresteshooten finner du her. […]

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0