MENU

Det var en nydelig søndag i september at jeg fikk prøvd meg på min første “kjærestefotografering” bak kameraet sammen med dette flotte paret i Badeparken i Drøbak. Kjerstin er en god venninne jeg har blitt kjent med i Drøbak Gospel hvor vi begge synger alt-stemmen. Hun er en utrolig skjønn jente, med en minst like nydelig stemme. Da Marius og jeg giftet oss i april var det Kjerstin som sang “Nella Fantasia” mens jeg gikk ned kirkegulvet. Det var et av mine mest minneverdige øyeblikk, så Kjerstin har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Kjæresten hennes Thomas har jeg foreløpig bare møtt et par ganger, men han har vist seg å være en ordentlig trivelig fyr med glimt i øyet og godt humør som smitter. Sammen er Kjerstin og Thomas selve definisjonen på en perfekt match, og de sprer masse latter og glede omkring seg. Derfor var det stor stas for meg å kunne fotografere dem i vakre høstlige omgivelser.

Kjerstin og Thomas; tusen takk for at dere var så sporty og stilte opp som modeller for meg! Jeg hadde det kjempemorsomt sammen med dere, samtidig som jeg lærte veldig mye. Marius og jeg gleder oss til spillkvelder sammen med dere utover høsten!

Hvis du er interessert i å bli fotografert sammen med din kjære, kan du lese litt mer om hvordan en slik fotografering går for seg her!

Comments
nancy ziehl

Love the photos. They show such personality and warmth. Well done!

Eline Jacobine

Thank you so much for your kind words, Nancy! What you describe is exactly what I’m aiming for – portraying personality and emotions 🙂

Add Your Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0