Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0009

Jeg må bare komme med et lite halleluja i all beskjedenhet. Jeg ER så utrolig lykkelig om dagen. Tenk å få holde på med det man elsker aller mest her i verden. Jeg er helt satt ut av at det egentlig går an å ha det så bra. Sånn som på søndag. Da hadde jeg nemlig blitt spurt av herlige Lene om jeg kunne fotografere henne og kjæresten Morten siden de nå har vært sammen i ett år. Så da satte jeg meg i bilen og kjørte ut til vakre Son for å fotografere det lykkelige og forelskede paret i varmt, mykt kveldslys.

Vi hadde en kjempefin fotoshoot. Og jeg blir alltid like forbauset og gledelig overrasket når mannen i forholdet ser ut til å kose seg, han også! Jeg har full forståelse for at å være fokus for all oppmerksomhet og bli bombardert med kameraknips, kanskje ikke er drømmesituasjonen. Spesielt ikke for våre kjære mannfolk. Men de er jo så herlige når de varmer opp og er seg selv med den de elsker. Sånn som Morten. Jeg synes han ser så trygg og tøff ut på disse bildene. Jeg VET jo at han er en go’gutt, ellers hadde han ikke klart å kapre Lene. Og da er det superkoselig når jeg føler at bildene klarer å vise noen av disse sidene ved ham. Bra jobba, Morten. Jeg digger deg! I tillegg til de tøffe bildene av Morten med sin vakre kjæreste, ble det usedvanlig mange kysse-bilder. Men hey! Når man er ung og forelsket, ville noe annet være rart. Så her kommer et lite utvalg bilder av det lykkelig paret! Håper dere, som meg, blir litt ekstra glade av å se dem:)

Hvis du kunne tenke deg noen lignende bilder av deg og din kjære, er det bare å sette i gang med å overtale han og ta kontakt med meg:)

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0010

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0023

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0011

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0013

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0016

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0025

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0014

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0024

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0022

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0021

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0020

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0019

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0026

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0017

Son-Kjærestefotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Lene-og-Morten_0018

Share this story