Kjærestefoto før bryllupet

Et av de største komplimentene man kan få som fotograf, må være å bli booket av en kollega. Og nettopp dette skjedde sist uke, da nyforlovede Marianne som driver Monsterfoto spurte om jeg kunne tenke meg å ta kjærestebilder av henne og Thor. Og jeg må innrømme at det var med skrekkblandet fryd jeg svarte ja…! Man føler jo et ekstra press for å levere skikkelig, og ikke dumme seg heeeelt ut når det står en superdyktig kollega foran kamera 😉 Så i dag møttes vi på Ingierstrand – i kaldt, klart og vakkert høstvær.

Men jeg må nesten gå noen skritt tilbake før jeg fortsetter om dagen i dag. Jeg har nemlig akkurat kommet hjem fra en konferanse i Stockholm for bryllupsfotografer. Og det har vært en fantastisk opplevelse. Jeg har blitt påminnet hva som virkelig betyr noe. Og fått en fornyet bekreftelse på at den veien jeg har valgt er riktig for meg. Det føles så meningsfylt å møte og bli kjent med nye mennesker og få lov til å dokumentere en liten brøkdel av deres liv. Og det jeg er aller mest opptatt av, det som betyr mest i arbeidet mitt, er at bildene føles ekte. Jeg er langt fra verdensmester i teknikk. Så alle bildene blir ikke skarpe. Noen ganger bommer jeg på eksponeringen, og noen ganger kutter jeg hoder, eller får en skjev horisont. Men for meg har det alltid handlet om historien og stemningen. Følelsene i bildene. Men fram til nå har jeg nok unngått å vise et bilde jeg “føler”, med mindre det også er “teknisk akseptabelt”. Nå har jeg derimot blitt inspirert til å følge magefølelsen enda mer. Så fra i dag vil jeg tørre å velge et bilde som kanskje ikke er 100% korrekt rent teknisk, men som jeg likevel føler en ektehet med.

Bildene av Marianne og Thor som jeg viser frem her har selvfølgelig begge deler 😉 Det var i allefall en fryd å være sammen med dem i kveld, og Marianne har virkelig funnet seg en stødig og god mann! Er så koselig å se par som er så naturlige og avslappet sammen, og ikke minst som ler masse.  Jeg vet at frøken Monsterfoto var veldig spent på hvordan hennes utkårede kom til å klare seg foran kamera, med tanke på deres fremtidige bryllupsbilder…! Men det trenger hun definitivt ikke å bekymre seg for 🙂

Kjære Marianne og Thor – takk for en morsom og koselig kveld! Dere er så fine sammen, og jeg gleder meg til fortsette å jobbe med bildene deres. Takk for at dere ville at nettopp jeg skulle fotografere dere 🙂

Kjærestefoto før bryllupet Kjærestefoto før bryllupet

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Ingierstrand-Marianne-og-Thor_0008

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Ingierstrand-Marianne-og-Thor_0005

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Ingierstrand-Marianne-og-Thor_0006

Fotograf-Eline-Jacobine-Forlovet-Ingierstrand-Marianne-og-Thor_0009Kjærestefoto før bryllupet

Share this story