Kjærestefotografering_livsstilfotografering_Oslo_Fotograf_Eline_Jacobine_005

Før jul fikk jeg endelig møte et superflott par som booket meg til bryllupsfotografering allerede i fjor sommer! Marte fikk høre om meg gjennom min gode venninne Silje, og jeg er SÅ glad hun og Magnus hadde lyst til å la meg fotografere dem på den store bryllupsdagen. Vi ble enige om å møtes en stund i forkant av bryllupet for å ta noen koselige bilder av de to sammen. Både for å bli bedre kjent, og for at de skulle ha mulighet til å bruke noen av bildene i invitasjonene sine. (Her kan du se hvordan de ble!) Vi hadde noen kjempefine timer sammen, og jeg var veldig fornøyd med å se at det faktisk går an å fotografere utendørs på denne årstiden også! Marte og Magnus var i allefall skikkelig sporty og blide under hele seansen, og jeg føler meg  utrolig heldig som skal få lov til å følge dem på den viktige bryllupsdagen. Marte har dessuten sendt meg flere bilder de siste månedene for å vise meg detaljer hun har valgt ut til den store dagen. Det er virkelig koselig når jeg blir litt involvert i planleggingen også! Jeg har til og med fått en sniktitt på brudekjolen og buketten!! Så jeg VET hva jeg snakker om når jeg sier at dette bryllupet kommer til å bli helt magisk. Nå er det bare noen uker igjen, og Marius og jeg gleder oss stort til å reise ned til Grimstad for å være sammen med dette herlige paret når de gir hverandre sitt “ja”.

Her er noen av bildene vi tok, en ettermiddag i slutten av november.

Dersom du kunne tenke deg noen koselige bilder av deg og din kjære, kan du lese mer om kjærestefotografering her!

Kjærestefotografering_livsstilfotografering_Oslo_Fotograf_Eline_Jacobine_007

Kjærestefotografering_livsstilfotografering_Oslo_Fotograf_Eline_Jacobine_002Kjærestefotografering_livsstilfotografering_Oslo_Fotograf_Eline_Jacobine_003

Kjærestefotografering_livsstilfotografering_Oslo_Fotograf_Eline_Jacobine_009Kjærestefotografering_livsstilfotografering_Oslo_Fotograf_Eline_Jacobine_001

Kjærestefotografering_livsstilfotografering_Oslo_Fotograf_Eline_Jacobine_004Kjærestefotografering_livsstilfotografering_Oslo_Fotograf_Eline_Jacobine_008

Share this story