Finnes det noe flottere enn en gravid kvinne?

Jeg synes det er noe magisk og vakkert over det hele, og var overlykkelig da Janice spurte om jeg kunne tenke meg å fotografere henne. Hun og ektemannen Gunnar venter en liten gutt i februar, og hun ville være sikker på at graviditeten ble skikkelig dokumentert for ettertiden. Vi var  derfor i studio og tok en del bilder. For min del var det første gang i studio, så det ble litt prøving og feiling, men Janice var supersporty og vi hadde det veldig morsomt! Her er et par av bildene som jeg hadde lyst til å dele med dere her på bloggen. Dersom alt går etter planen skal jeg få fotografere henne og Gunnar utendørs i deres hjemlige omgivelser noen uker før fødselen. Da får jeg benyttet meg mer av naturlig lys, som nok er det jeg liker aller best. Men for all del; studio gir også spennende muligheter!

Hvis du kunne tenke deg å dokumentere din egen graviditet, kan du lese litt om gravidfotografering her!

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.