MENU

Finnes det noe flottere enn en gravid kvinne?

Jeg synes det er noe magisk og vakkert over det hele, og var overlykkelig da Janice spurte om jeg kunne tenke meg å fotografere henne. Hun og ektemannen Gunnar venter en liten gutt i februar, og hun ville være sikker på at graviditeten ble skikkelig dokumentert for ettertiden. Vi var  derfor i studio og tok en del bilder. For min del var det første gang i studio, så det ble litt prøving og feiling, men Janice var supersporty og vi hadde det veldig morsomt! Her er et par av bildene som jeg hadde lyst til å dele med dere her på bloggen. Dersom alt går etter planen skal jeg få fotografere henne og Gunnar utendørs i deres hjemlige omgivelser noen uker før fødselen. Da får jeg benyttet meg mer av naturlig lys, som nok er det jeg liker aller best. Men for all del; studio gir også spennende muligheter!

Hvis du kunne tenke deg å dokumentere din egen graviditet, kan du lese litt om gravidfotografering her!

Comments

[…] flyr, og sist helg var det tid for å døpe det lille nurket som Janice hadde i magen sin i vinter! De stolte foreldrene var på plass i Ås kirke i god tid for å skifte […]

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0