Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0022

Første gang jeg møtte Mirnela, var på Egon i Oslo sentrum. Hun hadde blitt tipset av en venninne om at jeg fotograferer bryllup, og tok kontakt siden hun selv skulle gifte seg i april. Jeg ble veldig glad for å bli spurt om å dokumentere dagen, og vi avtalte å møtes i forkant for å diskutere og bli litt kjent. Mirnela og jeg fant tonen med en gang, og det føltes nesten som vi hadde kjent hverandre bestandig! Er så koselig når sånt skjer:) Hun fortalte meg at de planla et lite bryllup med bare de nærmeste vennene og familien til stede, ettersom størsteparten av familien deres bor i Bosnia. Derfor var det også ekstra viktig for henne å ha fine bilder å vise fra dagen.

4. april våknet jeg til strålende sol fra klar himmel og satte kursen mot Oslo og leiligheten til Mirnela og Alen. Det effektive paret hadde faktisk flyttet inn i ny leilighet bare noen få dager før bryllupet! Der inne var bruden i full sving med å ordne hår og make-up, mens brudgommen satt i sofaen i joggedress. Helt etter boka, med andre ord:) Det som derimot ikke var helt tradisjonelt, var at bruden og brudgommen gjorde seg klare på samme sted! Veldig praktisk for fotografen, og stemningen var virkelig på topp. Alen var nok litt skeptisk til å skulle bli tatt bilder av slik over lengere tid, men jeg tror han synes det gikk greit etterhvert! Det er i allefall ingen tvil om at både Mirnela og Alen er to flotte mennesker med masse godt, smittende humør og glimt i øyet. Det var en fryd å følge dem, først hjemme i leiligheten, så på Tinghuset for en fin høytidelig seremoni, før vi til slutt tok noen offisielle bryllupsbilder på Akershus Festning.

Kjære Mirnela & Alen: Dere er så herlige!! Smiler for meg selv hver gang jeg tenker på hvor gøy det var å få følge dere på bryllupsdagen. Jeg koste meg hele tiden, og er SÅ takknemlig for at jeg fikk fortelle historien deres. Håper vi sees snart igjen:)

Hvis du liker bildene jeg tar, blir jeg veldig glad om du vil følge meg på min nye Facebook-side!

Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0001 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0002 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0004 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0003 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0005 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0006 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0007 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0008 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0009 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0012 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0013 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0016 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0017 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0018 Oslo Tinghus bryllup Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0019 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0020 Akershus-Festning-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0021 Oslo Tinghus bryllup Oslo Tinghus bryllup Oslo Tinghus bryllup Oslo Tinghus bryllup Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnela-og-Alen_0022 Oslo Tinghus bryllup Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnale-og-Alen_0001 Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnale-og-Alen_0002 Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnale-og-Alen_0003 Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnale-og-Alen_0004 Dokumentarisk bryllupsfotografering Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnale-og-Alen_0005 Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnale-og-Alen_0006 Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnale-og-Alen_0007 Oslo-Tinghuset-Bryllupsfotografering-Fotograf-Eline-Jacobine-Mirnale-og-Alen_0008 Akershus festnig bryllupsbilder Akershus festnig bryllupsbilder Akershus festnig bryllupsbilder Bryllupsfotografering Akershus Festning Akershus festnig bryllupsbilder Bryllupsfotografering Akershus Festning Akershus festnig bryllupsbilder Akershus festnig bryllupsbilder Akershus festning bryllupsbilder Akershus festning bryllupsbilder Bryllupsfotografering Akershus Festning Bryllupsfotografering Akershus Festning

Share this story