MENU

Baby_Photography

Jeg er så heldig at jeg har to skjønne fadderbarn. Det ene er lille Lykke Amelle som jeg fotograferte for en tid tilbake. Det andre er en fantastisk god gutt ved navn Isaac Alexander. Han er bare helskjønn! Med de lengste øyevippene jeg noen gang har sett, og et stort repertoar skøyeraktige grimaser. Isaac er bare 15 måneder, men snart blir han storebror til lille Jacob Emiil som vi alle venter spent på skal melde sin ankomst. Jeg er sikker på at Isaac og Jacob kommer til å bli perlevenner og ha masse glede av hverandre gjennom hele livet.

Disse bildene ble tatt for et par uker siden da jeg besøkte Isaac og mamma Stine. Jeg måtte selvsagt ta frem kameraet da Isaac satt og koste seg med en skål blåbær. Slike hverdagslige øyeblikk er så fine og dyrbare. Her er noen av dem som jeg hadde lyst til å dele med dere! Håper dere liker dem.

Blueberry_baby

Eating_blueberries

Photography_children

 Hvis du kunne tenke deg slike bilder av hverdagslige situasjoner, er det bare hyggelig om du tar kontakt!

Comments

[…] til Isaac, Jacob Emiil,  har blitt 6 måneder gammel allerede, og det er en fryd å følge med på […]

Add Your Comment

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0