Det er en spesiell følelse når året nærmer seg slutten, og et nytt står for døren. Man nyter fine dager med familie, og får både ro og tid til ettertanke. Som bryllupsfotograf blir det ekstra tydelig når man kan sette seg ned og faktisk se tilbake på alle de fantastiske dagene man fikk oppleve. All gleden og lykkerusen… De fantastiske menneskene; brudeparet, gjestene, blomsterdekoratøren, presten… Jeg føler meg så utrolig heldig som får mulighet til å jobbe med disse flotte menneskene. Og ikke minst – jeg får gjøre det sammen med min beste venn og livsledsager, Marius. Så jeg tenkte det var på sin plass å trekke frem noen av mine favorittøyeblikk fra bryllupssesongen 2014!

Vi er så heldige som bor i vakre Norge, med sitt varierte landskap og sine fire unike årstider. Det er utrolig flott å se hvordan hver årstid har sin sjarm og preger bryllupene som fant sted akkurat da. Fra de myke engene fulle av hvitveis om våren, til varme, kupperte svaberg om sommeren, og til gyllengule trær som gjør lyset så magisk om høsten. Bli med på en liten reise gjennom året i øyeblikk! Jeg håper at du på veien kan føle litt av gleden som disse 8 brudeparene så vakkert utstråler.

Våren

Mirnela & Alen

Mirnela og Alen giftet seg tidlig i april, og hadde en liten, intim vielse på Tinghuset i Oslo. Dette var min første brogerlige vielse, og jeg synes det var veldig fint å se hvor høytidelig også denne seansen er. Et av mine favoritt-øyeblikk fra dagen skjedde under forberedelsene, da Alen stod bak sin blivende fru og lirte av seg en av sine mange morsomheter. Synes blikket, og smilet Mirnela gir ham er så beskrivende, og gleden hennes smitter i allefall over på meg hver gang jeg ser dette bildet.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-2014-fotografens-favoritter_0016

Nedenfor ser du en liten samling bilder fra dagen som jeg føler setter tonen til Mirnela og Alens spesielle dag. Klikk på bildet hvis du vil se bryllupet til disse to i sin helhet.

Bryllup Oslo Tinghuset 2014

Marte & Magnus

Marte og Magnus inviterte oss til sørlandsidyll i slutten av april og et eventyrlig vårbryllup vi sent vil glemme. Et av favorittbildene mine fra denne dagen er av vakre Marte sammen med hvitveisen. Hvorfor hvitveisen var så speisiell akkurat denne dagen, kan du lese mer om her.

Brud i blomstereng

Nedenfor har jeg laget en liten samling med flere av mine favoritter fra dagen. Klikk på bildet hvis du vil se hvordan et nydelige eventyrbryllup på Strand Hotell Fevik kan se ut!

Bryllup vår hvitveis detaljer

Sommeren

Liselott & Axel

Årets første sommerbryllup var det nydelige Liselott og Axel som inviterte til. De var fantastiske foran kameraet. (Kanskje også fordi vi hadde mulighet til å treffes for å ta kjærestebilder ca. en måned før bryllupet.) Etter den høytidelige vielsen i Holmenkollen kapell, reiste vi til Bogstad Gård og hadde god tid til fotograferingen. Da ble dette bildet tatt, og jeg liker det spesielt godt av flere grunner. Det var første gang jeg testet ut en spesiell teknikk for mer “naturlig posering”, og jeg fikk virkelig en aha-opplevelse da jeg så resultatet.

Bryllupsbilder ekte følelser

Nedenfor har jeg laget en liten samling med flere av mine favoritter fra dagen. Klikk på bildet hvis du vil se mer fra Liselott og Axels sjarmerende bryllup.

Bryllup Holmenkollen kapell

Camilla & Alexander

I sommerens andre bryllup, fikk Marius og jeg være med nydelige Camilla og Alexander fra forberedelsene om morgenen, til festen som fortsatte inn i de sene nattetimer. Bryllupsfesten ble avholdt på Villa Malla, og dette er et sted som ligger hjertet mitt veldig nært. Det var nemlig også her Marius og jeg valgte å feire vår store dag. Camilla og Alexander hadde planlagt deres spesielle dag ned til minste detalj, og jeg har følgelig mange bildefavoritter. Men et som skiller seg ekstra ut for meg er dette av Camilla og hennes far.

Villa Malla bryllupsfest

Nedenfor har jeg laget en liten samling med flere av mine favoritter fra dagen. Klikk på bildet hvis du vil se dette eventyrlige sommerbrylupet i si helhet.

Bryllupsforberedelser Villa Malla

 Sunniva & Henrik

Den varme, flotte sommeren vi hadde i 2014 fortsatte, og jeg tror muligens at Sunniva og Henrik giftet seg på den desidert varmeste dagen. Da var det ekstra heldig at vi befant oss på Hvaler, og kunne ta bryllupsbildene i den svale vinden mellom svaberg og fyrhus. Ett av favorittene mine er dette bildet, tatt på Brattestø mens brudeparet var på vei bort til det sjarmerende fyret.

Bryllupsbilder Hvaler

Nedenfor har jeg laget en liten samling med flere av mine favoritter fra dagen. Klikk på bildet hvis du vil se flere glimt fra Sunniva og Henriks flotte bryllupsfeiring – med vielse i Hvaler kirke og fest på stilige FM Motorfabrikk i Fredrikstad.
Lilla bryllup på Hvaler

Catharina & Tor Erik

Årets sjette bryllup er ett jeg liker å referere til som sommerens mest gledelige overraskelse. Catharina ringte meg nemlig to dager før bryllupet, og spurte om jeg hadde lyst og mulighet til å komme ned til Kragerø og Jomfruland for å fotografere bryllup. Selvsagt var svaret ja! Jeg har flere favoritter fra denne dagen, men her er ett jeg har vist frem ved flere anledninger – og jeg er fortsatt ekstra glad i det. Jeg liker det rene i fargetonene og enkelheten i landskapet – samtidig som det er kontraster mellom plantene og rullesteinene de slynger seg på. Catharina og Tor Erik var uten tvil en drøm å jobbe sammen med!

Bryllup på Jomfruland

Nedenfor har jeg laget en liten samling med flere av mine favoritter fra dagen. Klikk på bildet hvis du vil se mer fra vår spontane tur til Jomfruland. Jeg garanterer utendørs vielse, glade barn, sjarmerende brudepike, og selvfølgelig et særdeles vakkert brudepar som stråler av lykke.

Bryllupsbilder på Jomfruland Kragerø

 Helga & Tommy

I sommerens siste bryllup fikk Marius og jeg geden av å følge flotte Helga og Tommy i litt mer hjemlige trakter. De giftet seg i Drøbak kirke, og hadde bryllupsfesten på Oscarsborg festning. Vi hadde en fin seanse utenfor borgen og fikk tatt godt med bilder, før himmelen åpnet seg og regnet flommet ned. Men favoritt-øyeblikket mitt fra denne dagen er fra middagen, da faren til Helga holder tale.

Bryllupsfest på Oscarsborg i Drøbak

Nedenfor har jeg laget en liten samling med flere av mine favoritter fra dagen. Klikk på bildet hvis du vil se mer av Helga og Tommys flotte dag på Oscarsborg.

Bryllup på Oscarsborg i Drøbak

Høsten

Jeanett & Erik

I årets siste, og eneste høstbryllup, var vi så heldige å få følge vakre Jeanett og Erik som var sporty nok til å planlegge en utendørs vielse i begynnelsen av oktober…! Og det er jeg veldig glad for at de gjorde! Været og forholdene var så gode som noen kunne ha håpet på, og under fotoseansen vår etter vielsen tittet til og med solen frem. Et av favorittbildene mine er et av de siste vi tok, og jeg liker lyset, fargene, uttrykket… Alt! Ja takk, til flere høstbryllup med magisk lys:)

Høstbryllup i Østmarka

Nedenfor har jeg laget en liten samling med flere av mine favoritter fra dagen. Klikk på bildet hvis du vil se hvor vakkert et høstbryllup kan være:)

Bryllup og høsten i Østmarka

Å se tilbake på året slik har vært en veldig god ting for meg, og det setter virkelig ting i perspektiv. Jeg har fått oppleve 8 ulike bryllup, møtt mange forskjellige mennesker og lært utrolig masse på veien. Det viktigste jeg har lært er at dette virkelig er noe jeg brenner for, og som jeg håper å kunne fortsette med i tiden som kommer. Hver og en av disse brudeparene har inspirert meg, og fortsetter å inspirere meg. Jeg er så takknemlig for at de inviterte Marius og meg med som bryllupsfotografer.

2015 står for døren, og allerede har jeg hatt gleden av å treffe flere lykkelige forlovede par som har bedt meg følge med dem på deres store dag. Jeg er så takknemlig for all støtte og tillitt jeg blir gitt, og kan nesten ikke vente til bryllupssesongen begynner igjen! Eventyret mitt fortsetter  og jeg kunne umulig drømt om en bedre start.

Share this story