Bryllupsmesse med Emmas Brud og Brudgom på Herredshuset

Brudesko og forberedelser

Sist søndag var det bryllupsmesse på ærverdige Herredshuset i Jessheim, og jeg var så heldig å få være med Emma som driver Emmas Brud og Brudgom for å dokumentere begivenheten. Jeg var på plass klokken 12 og ble overveldet av alle de vakre detaljene som var i ferd med å komme på plass i lokalet. Alt fra nydelige brudesko, vesker, smykker og blomsterdekorasjoner i fantastiske farger. Etter å ha jobbet meg gjennom lokalet, kom jeg inn på et rom som antakelig vanligvis fungerer som kjøkken. Men på søndag var det omgjort til brudesalong! Der hang det nemlig kjole på kjole fra blant annet Demetrios, Ladybird, Melli, og dusinvis av lekre selskapskjoler fra Floyd. I rommet ved siden av var to dyktige damer i full sving med å ordne hår og make-up på de første modellene. I løpet av de neste timene fikset de hele 12 modeller. Imponerende. Etterhvert dukket flere og flere av disse modellene opp, og Emma så ut til å ha full kontroll over situasjonen der hun jevnlig sjekket listen sin som hang på veggen. Showet skulle starte klokken 15, så den siste halvtimen ble nokså hektisk med å finne riktig kjole til rett modell, snøring av kjoler, og siste finish med smykker og make-up. Jeg forsøkte å ikke gå for mye i veien, men samtidig få med meg noen av de spennende og unike øyeblikkene som dukket opp. Det var virkelig en flott gjeng med modeller Emma hadde fått tak i, og det var en fryd for meg som fotograf å være med. Jeg skulle gjerne hatt enda mer tid til å fotografere hver og en mens de gjorde seg klare.

Her kommer noen utvalgte bilder fra dagen. Håper dere liker dem:) Dersom noen der ute skal gifte seg og er på jakt etter fotograf, skal jeg snart begynne å ta bryllupsoppdrag. Det GLEDER jeg meg stort til! Kontakt meg gjerne for en uforpliktende prat.

Til alle dere herlige og blide mennesker jeg fikk gleden av å møte sist helg: tusen takk for at jeg fikk være med og fotografere dere! Det var utrolig gøy og ikke minst veldig lærerrikt for meg. Skulle som sagt ønske jeg hadde fått mer tid til å fotografere hver og en av dere. Forhåpentligvis får jeg gleden av å treffe dere igjen ved en senere anledning. Og til Emma: jeg er SÅ glad for at jeg tok kontakt med deg slik at jeg fikk være med på denne flotte eventen. Ser frem til å møte deg igjen snart:)

Herredshuset på Jessheim

Dekorasjoner fra Blomsterstua

Blomsterstua dekorasjon

Blomster fra Blomsterbua

Cecilie_Melli_øredobber

Lysekrone i Herredshuset

Brudebukett fra Blomsterstua og veske fra Emmas Brud og Brudgom

Brud_forberedelser

Emmas_brud_og_brudgom

Emma har full kontroll under messen

Selskapskjoler fra Floyd

Brudepike og brudesvenn gjør seg klare

Brudepike får hjelp av mamma

Blomsterveske til brudepike

Emmas_Brud_og_Brudgom_messe

Veske_og_smykke

 

Brudeshow Jessheim

Emmas Brud og Brudgom Show

Tøff Brudgom Show

Forhandlerliste:

Emmas Brud og Brudgom – Brudekjoler, smoking og tilbehør

Blomsterstua – Brudebuketter, blomsterdekorasjoner m.m.

Herredshuset – Lokaler og borddekking

Floyd – Selskapskjoler

Mestergull Liv Lerdahl – Smykker

Dragelade – Hjemmelaget konfektsjokolade

Marias Trikologi Senter – Hår og make-up

 

 

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.