Bryllup bilder Louise Angelica og John Arne Riise

De fleste som leser tabloidaviser har kanskje fått med seg at fotballproff John Arne Riise og hans vakre Louise Angelica skal gifte seg i disse dager. Det går til og med en egen VGTV-serie om de to turtelduene! Selv har jeg fulgt med på en del av dekningen som har vært i forkant av bryllupet, ikke minst fordi bryllupsplanleggerne er to jenter jeg virkelig beundrer – nemlig Gry og Silje i Glennewedding. Derfor ble jeg ekstra glad da de ringte meg og spurte om jeg kunne tenke meg å dokumentere brudeparets “Rehearsal Dinner” – det vil si en middag som arrangeres kvelden før bryllupet. En slags “generalprøve”:) Så i kveld troppet jeg opp på Restaurant Onda på Aker Brygge, med bagen full av kamerautstyr for å forevige denne hyggelige begivenheten. Og jeg storkoste meg! Herlig, avlslappet stemning. Blide bestemødre, tanter, brødre, foreldre…  Og ikke minst et usedvanlig stilig soon-to-be-brudepar.

Her kommer en liten sniktitt:)

Følg meg gjerne på Facebook hvis du vil holde deg oppdatert. Og er du på jakt etter bryllupsfotograf, vil jeg gjerne høre fra deg!

Rehearsal Dinner GlenneWedding Onda Aker Brygge Louise Angelica og John Arne Riise Rehearsal Dinner Onda Rehearsal Dinner GlenneWedding Engaged John Arne Riise and Louise Angelica

Share this story