Bryllup på Refsnes Gods

Jeg er så glad i de fredfulle øyeblikkene. Når man trekker pusten dypt inn og bare kjenner på det å være tilstede. En bryllupsdag er gjerne planlagt ned til minste detalj, og da er det så viktig å kunne ta en liten “time-out”. Jeg synes Kristin og Kristoffer fikk dette så fint til under den lille foto-shooten vi hadde på kvelden, nede ved vannet på Refsnes Gods. De tok seg tid til å nyte stunden de hadde – bare de to, på denne spesielle dagen. Og jeg synes bildene blir så naturlige og ekte når paret jeg er sammen med slapper helt av. Virkelig nyter dagen og tiden med hverandre. Jeg håper jeg vil kunne gi fremtidige brudepar den samme friheten til å bare være når vi skaper disse bildene sammen.

Hele historien fra det fine bryllupet til Kristin og Kristoffer på Refsnes Gods kommer snart 🙂

Planlegger du bryllup i 2016? Da vil du kanskje lese mer om bryllupsfotograferingen jeg tilbyr?

Bryllup på Refsnes GodsBryllup på Refsnes GodsFotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Refsnes-Gods-Moss-Jeløy_0004

Bryllup på Refsnes Gods

Fotograf-Eline-Jacobine-Kristin-og-Kristoffer_0005

Bryllup på Refsnes Gods

Bryllup på Refsnes GodsBryllup på Refsnes GodsBryllup på Refsnes GodsFotograf-Eline-Jacobine-Kristin-og-Kristoffer_0068

Share this story