Beste bryllupsbilder favoritter

Sånn ved inngangen til et nytt år synes jeg det er veldig fint å sette seg ned og reflektere litt over året som gikk. Det er så mye å sette pris på i hverdagen, og nyhetsbildet av den verden vi lever i i dag setter virkelig ting i perspektiv. Så jeg er utrolig ydmyk og takknemlig for alle de gledesfylte dagene jeg har fått lov til å tilbringe sammen med så mange herlig mennesker. 11 fantastiske bryllupsdager – 22 herlige personer som alle sa høyt og tydelig “ja”, 100+ timer med kamera klart, x tusen bildefiler sortert og redigert, 2 flyturer til steder vi aldri hadde besøkt før, og sist men ikke minst 1 fantastisk second shooter som har levert hver eneste gang og som har begynt å like bryllupsfotografering like godt som meg 🙂 Jeg ville virkelig ikke byttet bort opplevelsene og erfaringene vi har gjort oss i 2015 mot noe som helst. Så jeg vil bare få si tusen takk til alle herlige mennesker vi har møtt på vår vei i 2015. Brudepar, familie,  bryllupsgjester, følgere på sosiale medier og ellers alle gode venner som støtter og heier.

Å velge ut noen få favoritter fra en hel dag med vakre detaljer og følelsesladede øyeblikk er ingen enkel oppgave. Men jeg ville gjerne vise frem noen glimt fra hver enkelt bryllupsdag som var spesielle for meg på en eller annen måte.

Marianne & Erik på Gamle Logen i Oslo

En nydelig vårdag. Gjester fra Nederland. Nære familiebånd og selvsagt et herlig, sprudlende og lykkelig brudepar. Bryllupet til Marianne og Erik var vårt første for året, og vi storkoste oss. Nå gleder vi oss bare til å se dem igjen i Eriks lillesøster Ellens bryllup som vi er så heldige å få fotografere til sommeren 🙂 Her er noen få favoritter fra fotograferingen på Akershus Festning.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Gamle-Logen-Akershus-Festning_0002

Bryllup Gamle Logen OsloFotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Gamle-Logen-Akershus-Festning_0005

Helene & Erlend i Drøbak

Det er alltid så trivelig å fotografere brudepar her hjemme i Drøbak 🙂 Helene og Erlend sørget for en nydelig bryllupsfeiring på Reenskaug hotell, og vi hadde en koselig spasertur sammen gjennom Badeparken hvor vi også tok bilder av dem.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Drøbak-kirke-Reenskaug_0006

Detaljer brudebukett roser sweet avalanche

Den vakre budebuketten er det Bente fra Kreativ Blomsterservice som har laget.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Drøbak-kirke-Reenskaug_0002Det er alltid så gøy å fotografere under gratulasjonene på kirkerappa. Da får man se så mange ekte og glade uttrykk! Sånn som her med forloveren til Helene.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Drøbak-kirke-Reenskaug_0005

Kristin & Kristoffer på Refsnes Gods

Strålende solskinn. Glade gjester fra inn- og utland. Utendørsvielse og flotte taler. Vi sitter igjen med utrolig mange gode minner fra dagen til Kristin og Kristoffer. Her er noen få favoritter som jeg føler fanget mye av den trygge, gode, glade stemningen som fulgte oss den dagen. Jeg har også tidligere lagt ut en sniktitt fra dette bryllupet.

Bryllup Refsnes Gods

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Refsnes-Gods-Moss_0003

Brudens far holdt en utrolig rørende og morsom tale under middagen på Refsnes Gods. Jeg synes det er veldig gøy å få med reaksjonene til gjestene også.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Refsnes-Gods-Moss_0004

Vi er priviligerte som får smake så mye flott og god mat! Marius og jeg har en uoffisiell konkurranse om hvem som kan ta det beste “matbildet” når gjestene blir servert (uten å gå i veien for servitørene selvsagt). Vi aner ikke hvem som tok dette, men ganske fint ble det i allefall 🙂

Refsnes Gods bryllupKristin og Kristoffer hadde den offisielle fotograferingen etter middagen i det myke kveldslyset. Det er mange fordeler med det, og jeg liker så godt den indre roen, tryggheten og lykken de utstråler her.

Trine & Halvor på Tjøme

En sommerdag i juli satte Marius og jeg kursen sørover til Tjøme for å være sammen med Trine og Halvor på deres velplanlagte bryllupsdag. Det var en fryd å få oppleve så mange personlige, fine og gjennomtenkte detaljer – alt for å gi gjestene en uforglemmelig opplevelse. Og det klarte de med glans. Hele det flotte bryllupet til Trine og Halvor har jeg blogget her.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Tjøme-Scandic-Havna-Trine-og-Halvor_0015

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Tjøme-Scandic-Havna-Trine-og-Halvor_0016Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Tjøme-Scandic-Havna-Trine-og-Halvor_0022Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Tjøme-Scandic-Havna-Trine-og-Halvor_0089Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Tjøme-Scandic-Havna-Trine-og-Halvor_0119Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Tjøme-Scandic-Havna-Trine-og-Halvor_0136Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Tjøme-Scandic-Havna-Trine-og-Halvor_0153

Trine og Halvor hadde også lagt inn et bytte av antrekk etter middagen 🙂 Jeg synes de så skikkelig smashing ut hele dagen!

Kjerstin & Thomas på Glenne Gård

Det nydelige bryllupet til Kjerstin og Thomas har allerede fått en god del publisitet 🙂 Jeg har tidligere lagt ut en sniktitt, og rett før jul ble bryllupet publisert på den store amerikanske bryllupsbloggen Junebug weddings. Det er vanskelig å velge noen få favoritter fra en så flott dag, men her er noen av de jeg har blitt ekstra glad i.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-2015-beste-bilder_0003

Glennewedding Glenne Gård

Glennewedding bryllup på Glenne GårdFotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Glenne-Gård-Glennewedding-Drøbak_0005Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Glenne-Gård-Glennewedding-Drøbak_0006Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Glenne-Gård-Glennewedding-Drøbak_0007

Fantastiske Glennwedding stod for bordpyntingen og designet forøvrig, og har selv blogget noen av bildene fra bryllupet her.

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Glenne-Gård-Glennewedding-Drøbak_0009

Christina & Jan Patrick på Villa Eckbo

Det er så utrolig koselig hvor godt kjent vi blir med brudeparene vi fotograferer. Christina og JP har vi hatt gleden av å treffe flere ganger i forkant av bryllupet, og de er like glade og sprudlende hver gang. Bryllupsdagen var intet unntak. Jeg har allerede blogget dette storslagne bryllupet, og der kan du se hvilken fantastisk stemme som gledet brudepar og gjester under vielsen…!

Fagerborg kirke Villa Eckbo bryllupFotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Villa-Eckbo-Oslo_0002

Dette bildet gir jo en jente som meg Askepott-assosiasjoner big time. Flaks at Christina hadde valgt seg ut skikkelig prinsesse sko også da 🙂

Fagerborg kirke Villa Eckbo bryllup

Villa Eckbo bryllupsmiddag

Broren til JP holdt en nydelig, ektefølt, varm og minneverdig tale. At det er mulig å gå fra klump i halsen og tårer i øynene til å knekke sammen av latter på et nanosekund har jeg aldri opplevd før.

Slottsparken Dronningparken bryllup

Slottsparken Dronningparken bryllup

 

Nadia & Aurelien på Villa Malla:

Nadia og Aurelien møtte meg på en bryllupsmesse og oppdaget at de hadde bokmerket siden min med bryllupet til Camilla og Alexander som også var på Villa Malla. Vi fant tonen fra første stund, og jeg er utrolig glad for at de booket oss noen dager senere! I bryllupet fikk vi oppleve en herlig miks av flere bryllupskulturer ettersom Nadia er russisk og Aurelien er fransk. Disse to har hjerter av gull, og beviset på det kan du lese under de siste par bildene…

Utendørs vielse Villa MallaFotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Villa-Malla_0002Villa Malla bryllup

Det var typisk Villa-Malla-vær denne dagen, noe som betydde at det skiftet raskt mellom sol og overskyet. Personlig er jeg veldig glad det skyet over til vi tok disse bildene slik at vi fikk det rolige, myke uttrykket jeg er så glad i.

Villa Malla bryllup

Nadia bestemte seg spontant for at hun ville vise noen av trinnene i bryllupsvalsen – og det var slik dette bildet ble til.

Villa Malla bryllup

En tradisjon som jeg ikke har opplevd før er at foreldrene til brudeparet sammen skal tenne et lys holdt av brudeparet. Som et symbol på foreningen av de to familiene.

Frieri Villa Malla

Jo, vet du hvordan jeg vet at Nadia har et hjerte av gull? Hun ville nemlig dele den store dagen sin og gjøre den uforglemmelig også for sin egen søster og hadde lagt en plan… Da Nadia skulle kaste buketten, snudde hun seg i stedet rundt, spaserte bort til søsteren og gav henne brudebuketten. Samtidig gikk kjæresten til søsteren ned på kne og fridde 🙂 Det ble selvsagt et JA! Og vi fikk fotografere både bryllup og frieri på samme dag!

Ane og Børge i Italia

La Morra, en sjarmerende landsby i distriktet Piemonte, Italia, har en spesiell plass i hjertene til Ane og Børge. De har mange gode minne derfra, og ville sørge for å også gi venner og familie noen gode opplevelser her. De inviterte derfor til bryllupshelg midt i august, hvor de hadde blant annet hadde lagt opp til vinsmaking, pizzakveld og late dager ved bassengkanten for sine 50 nærmeste. Jeg har tidligere blogget en liten sniktitt fra dette flotte bryllupet. 
Bryllup Italia La Morra

Bryllup Italia La Morra

God stemning med Børges forlovere før vielsen 🙂

Bryllup Italia La MorraBryllup Italia La Morra

Søteste brudepiken begynte på eget initiativ å dandere slepet på brudekjolen til tante Ane.

Bryllup Italia La Morra

Jeg var overbevist om at vi kom til å ha full sol når vi skulle fotografere bryllup i Italia. I stedet fikk vi eventyrstemning med tåke som fløt gjennom gater og smug i den lille landsbyen La Morra. Magisk.

Karina & Robert i Oslo

Enda en dag full av varme, glede og nære familiebånd fikk vi ta del i da Karina og Robert giftet seg i Høybråten kirke. Karina spiller baryton, så da brudeparet kom ut av kirken stod hele Oslo Janitsjar der og spilte opp til ære for de nygifte 🙂 Etter fotograferingen i Vækerøparken fortsatte feiringen på Kalvøya og Båtsportenshus.
Bryllup Båtsportens hus Kalvøya

Jeg synes det var så fint at pappaen til Karina strøk henne på armen i det hun som nygift gikk ned kirkegulvet.

Oslo Janitsjar

Man blir tydeligvis glad av å spille i Oslo Janitsjar!

Bryllup Båtsportens hus Kalvøya

Bryllup Båtsportens hus Kalvøya

Astri & Henrik på Villa Eckbo

Det var allerede rukket å bli september og høst da disse to skjønningene giftet seg i Ullern kirke. Jeg husker spesielt godt hvor spent Henrik var før kirkedørene åpnet og han fikk se sin vakre brud for føste gang. På kirketrappen etter vielsen demonstrerte han med stor innlevelse hvordan synet traff han – rett i hjertet. Og under fotograferingen strålte det virkelig av dem begge. For en fantastisk dag det var. Her er noen få av mine favoritter.

Bryllup Oscarshall Bygdøy og Villa Eckbo

Så mye varme, ro og ekte glede når disse to er sammen. Fotografert på Oscarshall, Bygdøy.

The Thief bryllupBryllup Ullern kirke Villa Eckbo

Jeg digger denne presten! Han fikk oss til å le flere ganger under talen sin, og da brudeparet skulle kysse, gjemte han seg liksom bak boken sin. Sånt gjør så mye for stemningen! Som i sin tur gir bedre bilder. Jeg fikk heldigvis takket ham etterpå 🙂

Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-2015-beste-bilder_0012

Henrik forklarer med stor innlevelse hvordan han følte det da han så Astri komme ned kirkegulvet.

Bryllup Oscarshall Bygdøy og Villa Eckbo

Marta & Øyvind på Jæren

Sist, men ikke minst, ble vi invitert med til Jæren og til å være med da herlige Marta og Øyvind feiret sin bryllupsdag. Det er utrolig spennende å sette seg på et fly til et sted man aldri har besøkt før og fotografere gjennom en hel bryllupsdag der. Jæren var minst like vakker som på bildene jeg har sett, og det var en fryd å få være sammen med disse to hele dagen. Jeg gleder meg til å vise dere flere av bildene fra bryllupet etterhvert!

Jæren bryllup
Fotograf-Eline-Jacobine-Bryllup-Stavanger-Sola-Jæren_0003Bryllup på Jæren Sola stranden

Marta og Øyvind valgte å se hverandre før vielsen – en såkalt “first look”. Det var første gang jeg fikk oppleve det, og jeg kommer nok til å snakke varmt om denne utradisjonelle vrien framover. Jeg liker øyeblikkene rett før, når Marta får hjelp over sanddynene og går ned til sin kommende mann som står og venter foran havet.

Bryllup First look Jæren Sola strandedBryllup på Jæren Sola strandenBryllup på Jæren Sola strandenBryllup på JærenBryllup Frøyland Orstad kirke konfetti

Utrolig hyggelig at nettopp du har bladd deg gjennom og blitt med tilbake til alle de fine bryllupsdagene Marius og jeg fikk oppleve i 2015 🙂

Og om du skal gifte deg i 2016, er det kanskje glimt fra din egen bryllupsdag som blir vist frem neste gang? Jeg begynner å bli ganske fullbooket, men ta gjerne kontakt for å høre om jeg er ledig på deres bryllupsdato!

Ønsker dere alle sammen et fantastisk godt nytt år, og gleder meg stort til årets bryllupsesong som begynner neste måned!

 

Share this story