bildelevering av bryllupsbilder

Enten jeg har fotografert et strålende brudepars store dag, en sovende baby i pappas fang eller en lykkelig familie ved stranden – leverer jeg alltid bildene på samme måte. I denne artikkelen vil jeg gi dere fire grunner til hvorfor jeg mener bildeleveringstjenesten Pixieset er den beste måten å overlevere disse verdifulle minnene på. For tross alt er det jo slik at kun det beste er bra nok for mine kunder.

Jeg benytter som sagt en bildeleveringstjeneste på nettet som heter Pixieset. Pixieset er et såkalt online galleri. Det betyr at CD’er og DVD’er, til og med USB-pinner er overflødig (selv om sistnevnte kan tilbys om det er ønskelig). Kort fortalt blir bildene deres lastet opp, og lagret trygt på en server slik at dere har tilgang til dem når som helst og hvor som helst.

Her har jeg listet opp fire gode grunner (som alle begynner på T – har du sett!) til at jeg benytter denne leveringsmetoden:

1. TID

Når vi har tilbrakt tid sammen og jeg har fotgrafert dere, er dere sikkert spente på å få se resultatet! Så tiden er verdifull, og jo raskere jeg kan levere bildene til dere – jo bedre. Derfor er jeg veldig glad for å slippe de tidskrvende leddene ved å først overføre alle filene til f.eks USB-pinne, for så å pakke den pent inn, ta den med til posthuset, sende den og vente på at dere skal få den (og ikke minst lure på om den kommer frem – se neste punkt). Med Pixieset laster jeg opp alle bildene når de er ferdig behandlet, og øyeblikket etter sender jeg dere invitasjonen med informasjonen dere trenger for å logge dere inn. I løpet av minutter kan dere altså være logget inn og kose dere med bildene og de gode minnene.

2. TRYGGHET

Når jeg lager galleriet deres, sikrer jeg det med et passord som kun dere får vite. På den måten er det bare dere selv, og eventuelt de dere deler passordet med som får tilgang til å se bildene. Vi behøver heller ikke å bekymre oss for at bildene forsvinner i løpet av postgangen – eller havner hos uvedkomne. Når dere får bildene, får dere samtidig et dokument med detaljert beskrivelse på hvordan å laste ned og bruke bildene. Jeg ber dere alltid laste ned alle bildene så snart som mulig, lagre dem på datamaskinen deres, og samtidig sørge for at dere har back-up av dem. Men skulle noe skje som gjør at dere mister bildene, så er det en ekstra trygghet å vite at bildene i allefall ligger inne hos Pixieset i 6 måneder etter at de ble publisert.

online bildelevering

3. TILGJENGELIGHET

Enda en av fordelene ved å bruke Pixieset, fremfor å levere bildene på f.eks. minnepinne, er blant annet at dere har tilgang til å se på bildene hvor som helst, bare dere har nettilgang. Dere kan vise frem bildene via mobil eller nettbrett til venner og kolleger, eller på en datamaskin hos de dere besøker – uten å måtte laste noe ned først. Alt dere trenger er linken og passordet.  Så jeg håper dere er stolte av bildene deres og vil vise dem frem til alle dere kjenner:)

 4. TILTALENDE PRESENTASJON

Sist men ikke minst – Pixieset presenterer bildene på en veldig fin og tiltalende måte. Litt avhengig av hva slags fotografering dere har valgt, så laster jeg opp bildene i ulike mapper dere kan klikke dere igjennom til. Ved innlogging kommer dere først inn på et hovedbilde, og deretter har jeg valgt ut et lite utvalg bilder jeg føler representerer shooten vi hadde. Disse blir vist sammen – som en historie. Og jeg elsker å fortelle historier, så jeg er veldig glad for å få fortelle deres og vise den frem til dere ved hjelp av Pixieset. Så nå er det altså slutt på å åpne en mappe på desktopen, finne en lang liste med filnavn og klikke seg gjennom en og en:)

Jeg håper dere blir like begeistret for Pixieset som jeg er – og at dere blir glad i bildene vi tar sammen!

Gleder meg til å høre fra dere så vi kan snakke mer om bryllupsfotografering eller livsstilsfotografering!

Pixiset bildelevering og galleri vist på iPhone og iPad

Share this story