MENU

Tredje søndag i advent fikk jeg være med på noe gøy! Jeg fikk nemlig fotografere en ordentlig “Babyshower”. Jeg skal innrømme at jeg aldri har deltatt i en babyshower før, men har sett mange flotte bilder av hvordan denne eventen gjennomføres i USA. Derfor hadde jeg jo mine forestillinger om hvordan det kom til å se ut. I tillegg visste jeg at det var de to herlige søstrene – og bryllupsplanleggerne, Gry og Silje som skulle arrangere det. Da måtte det jo bare bli bra! Men jeg hadde ikke forestilt meg at det kom til å være SÅ vakkert og elegant gjennomført. Det var virkelig en babyshower verdig en prinsesse, og lille Mille som ble født 7 uker før tiden fortjente intet mindre. Hun var der sammen med de stolte foreldrene sine; Emilie og Karl Christian, pluss flere av Emilie sine gode venninner. Gjestene og hovedpersonen ankom klokken 14, og i løpet av noen timer ble det god tid til småprating, morsomme babyshower leker, og beundring av kakebordet (samt litt prøvesmaking – og jeg kan bekrefte at alt smakte like godt som det ser ut).

Her kan du se litt av hvordan en prinsesse feires og ønskes velkommen:

 

Comments
Silje

Veldig fine bilder Eline!

[…] utdannet bryllupsplanlegger i USA. Det var dessuten Gry og Silje som arrangerte den nydelige babyshoweren jeg fotograferte for en tid tilbake. Så dersom du går med gifteplaner, eller kjenner noen som […]

Add Your Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

CLOSE

Deprecated: Directive 'allow_url_include' is deprecated in Unknown on line 0