Babyfotografering med nydelige Bjørk

Babyfoto av glade Bjørk

Lørdag er fridag og helg. Så hva er vel bedre enn å tilbringe fridagen sin sammen med skjønneste Bjørk på 7 måneder og mamma Wenche? Jeg var så heldig å bli invitert hjem til dette glansbildet på lunsj og en liten fotoshoot forrige lørdag. Tanken var å få tatt noen babybilder av Bjørk og kanskje fange noen fine hverdagsøyeblikk med mor og datter. Jeg elsker sånne oppgaver! Vi hadde en veldig koselig formiddag, og Bjørk var en drøm å fotografere. Jeg er så utrolig fascinert av alle de unike uttrykkene barn og babyer kan komme med. Hvert eneste ett sjarmerende og spesielt på sin egen måte. Og her er noen av bildene jeg fikk tatt som jeg hadde lyst til å dele med dere her.

Hvis du kunne tenke deg lignende bilder, vil jeg gjerne høre fra deg. Du kan du lese mer om babyfotografering her.

Babyfoto av herlige baby Bjørk

Babyfoto av glad baby som får grøt

Babybilde av Bjørk som mates av mamma

Babybilder av Bjørk som sitter selv

Babyfoto av nydelige Bjørk

Babyfoto av Bjørk og mamma

 

Share this story

COMMENTS Expand -
  1. Så stolt mamma og mormor. Tusen takk Eline for nydelige bilder,kjempeflink er du. Hilsen tante Vera

  2. Fantastiske bilder av en mamma og hennes datter. Jeg blir så rørt og veldig glad. Lykkeønskninger går til min niese og lille Bjørk, samt til fotografen som “foreviget”en hverdags-stund i februar.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.