Denne babyfotograferingen ble et faktum fordi min venninne Elin har nevnt ved et par anledninger at jeg gjerne kunne få øve meg på hennes datter Ayla. Så ved første ledige formiddag, inviterte jeg Elin og Ayla hjem til meg på litt lunsj og påfølgende fotoshoot! Ayla er en 6 måneder gammel trygg og harmonisk solstråle, som ikke hadde noe i mot å la meg holde henne mens mamma spiste og drakk te. Og da jeg tok fram kameraet, var det tydelig at dette var hun vant til! Hun har nemlig en dyktig onkel, og flere andre familiemedlemmer som elsker å fotografere henne. Og det forstår jeg godt!

Her er et utvalg bilder jeg hadde lyst til å vise fram fra denne koselige timen med pludring, krabbing, noe gulping og flere titals bildeknips.

Elin og Ayla: Tusen takk for at dere kom og lot meg dokumentere noen få av disse dyrebare øyeblikkene i begynnelsen av Aylas liv. Det var en fryd å ha dere på besøk!

Hvis du kunne tenke deg lignende bilder av din egen pode, er du mer enn velkommen til å ta kontakt med meg. Har du lyst til å legge igjen en kommentar nedenunder, er det kjempekoselig og blir satt stor pris på!

 

 

 

 

Share this story

COMMENTS Expand -
ADD A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.