Babybesøk av lille Lykke Amelle

Babybilde av Lykke Amelle

Sist helg hadde vi storfint besøk helt fra Arendal. Min gode venninne og kusine Silje, hennes mann Hallgeir og søtnosen Lykke Amelle tilbragte en weekend i Drøbak. På grunn av avstanden, går det fort noen måneder mellom hver gang vi treffes. Derfor er det ekstra stas når vi endelig får anledning til å tilbringe tid sammen! Da får jeg leke og prate med Lykke Amelle som jeg dessuten er stolt fadder til. Jeg setter stor pris på sånn kvalitetstid med henne, for hun vokser tilsynelatende enda fortere når jeg ser henne så sjeldent… På lørdag formiddag satt vi alle i stuen og pratet, og Lykke Amelle fikk ligge på bordet hvor hun studerte og lekte med glassbrikkene våre. Hun var så blid og søt der hun lå, at det var umulig å la kameraet ligge. Er ikke det en av oppgavene man har som fadder – å dokumentere oppveksten? Vel, det står kanskje ikke i stillingsbeskrivelsen, men det er viktig å begynne med research til konfirmasjonstalen tidlig. Her kommer et par snapshots av mitt lille hjertebarn på stuebordet. Jeg gleder meg allerede til neste gang jeg får se henne!

Babyfotografering av Lykke Amelle

Babybilde av Lykke

Babyfoto av Lykke

Babybilde av Lykkeliten

 

Share this story

COMMENTS Expand -
  1. Du er SÅ flink! Takk for koselig tid sammen og for at vi fikk komme. <3 Det må ikke bli lenge til neste gang.

ADD A COMMENT

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.