Priser og detaljer – Bryllupsfotografering

Priser for bryllupsfoto

Jeg spesialiserer meg på bryllupsfotografering i dokumentarisk stil. Derfor ønsker jeg å følge brudeparene mine hele dagen for å kunne fange alle de vakre øyeblikkene som oppstår på en slik dag. Både de ventede, og ikke minst  de uventede.  Jeg vet hvor mye tid og omtanke dere legger ned i alt fra valg av kjole og sko, til blomster og pynting, transport, musikalske innslag og utarbeidelse av gjestelisten. Så mitt ønske er å gi dere flotte bilder å se tilbake på som virkelig viser alle aspektene av bryllupsdagen deres. Alle de varme følelsene, kombinert med vakre detaljer. Alt er med på å skrive historien. Deres historie om en uforglemmelig dag. For det er sant som de sier – dagen går så fryktelig fort! Da er det godt å ha tryggeheten og vissheten om at noen alltid er der for å forevige minnene slik at dere kan gjenoppleve dem, igjen og igjen.

Her er et overblikk med priser over de mest populære kolleksjonene jeg tilbyr:

Heldags bryllupsfotografering (12 timer) + kjærestefotografering:

 • 12 timer dekning
 • Kjærestefotografering før bryllupet (verdi 5000,-)
 • 2 fotografer (jeg har alltid med meg min supre assistent når jeg fotograferer hele dagen)
 • Planleggingsmøte og support både før og etter bryllupet
 • Alle de beste bildene levert i et online-bildegalleri i full oppløsning
 • Antall bilder: ca. 550
 • Pris: 34.000,-

Heldags bryllupsfotografering (10 timer):

 • 10 timer dekning
 • 2 fotografer (jeg har alltid med meg min supre assistent når jeg fotograferer hele dagen)
 • Planleggingsmøte og support både før og etter bryllupet
 • Alle de beste bildene levert i et online-bildegalleri i full oppløsning
 • Antall bilder: ca. 450
 • Pris: 29.000,-

Ved kjøring utenfor Drøbak tilkommer det kjøregodtgjørelse på 5,- pr. km. Det er mulig å legge til ekstra timer til pakkene. Dette koster 2000,- pr. time

Veien videre:

Har dere flere spørsmål, kan dere sjekke ut denne siden med ofte stilte spørsmål.

Noen ganger kan det være til hjelp å høre andres erfaringer også. Klikk deg  gjerne inn for å lese hva tidligere brudepar har erfart :)

Eller så kan dere jo ta kontakt med det samme!

Gleder meg til å høre fra dere :)

Priser på bryllupsfoto

- Close + Menu