Priser og detaljer – Bryllupsfotografering

Priser for bryllupsfoto

Jeg spesialiserer meg på bryllupsfotografering i dokumentarisk stil. Derfor ønsker jeg å følge brudeparene mine hele dagen for å kunne fange alle de vakre øyeblikkene som oppstår på en slik dag. Både de ventede, og ikke minst  de uventede.  Jeg vet hvor mye tid og omtanke dere legger ned i alt fra valg av kjole og sko, til blomster og pynting, transport, musikalske innslag og utarbeidelse av gjestelisten. Så mitt ønske er å gi dere flotte bilder å se tilbake på som virkelig viser alle aspektene av bryllupsdagen deres. Alle de varme følelsene, kombinert med vakre detaljer. Alt er med på å skrive historien. Deres historie om en uforglemmelig dag. For det er sant som de sier – dagen går så fryktelig fort! Da er det godt å ha tryggeheten og vissheten om at noen alltid er der for å forevige minnene slik at dere kan gjenoppleve dem, igjen og igjen.

Jeg har laget en fin informasjonsbrosjyre som jeg gjerne vil dele med alle som vuderer å booke meg som bryllupsfotograf. Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet, så får du den tilsendt!

Ellers kan dere få et overblikk og priser over de mest populære kolleksjonene jeg tilbyr nedenfor:

Heldags bryllupsfotografering (12 timer) + kjærestefotografering:

 • 12 timer dekning
 • Kjærestefotografering før bryllupet (verdi 5000,-)
 • 2 fotografer (jeg har alltid med meg min supre assistent når jeg fotograferer hele dagen)
 • Planleggingsmøte og support både før og etter bryllupet
 • Alle de beste bildene levert i et online-bildegalleri i full oppløsning
 • Antall bilder: ca. 700
 • Alle bilder levert  i farger og svarthvitt
 • Pris: 34.000,-

Heldags bryllupsfotografering (10 timer):

 • 10 timer dekning
 • 2 fotografer (jeg har alltid med meg min supre assistent når jeg fotograferer hele dagen)
 • Planleggingsmøte og support både før og etter bryllupet
 • Alle de beste bildene levert i et online-bildegalleri i full oppløsning
 • Antall bilder: ca. 500
 • Alle bilder levert  i farger og svarthvitt
 • Pris: 29.000,-

Ved kjøring utenfor Drøbak tilkommer det kjøregodtgjørelse på 5,- pr. km. Det er mulig å legge til ekstra timer til pakkene. Dette koster 2000,- pr. time

Veien videre:

Har dere flere spørsmål, kan dere sjekke ut denne siden med ofte stilte spørsmål.

Noen ganger kan det være til hjelp å høre andres erfaringer også. Klikk deg  gjerne inn for å lese hva tidligere brudepar har erfart :)

Eller så kan dere jo ta kontakt med det samme!

Gleder meg til å høre fra dere :)

Priser på bryllupsfoto