Kjærestefotografering

Kjærestefotografering i Oslo

Hvis dere er som Marius og meg, finnes det kanskje bare noen få bilder av dere to sammen i en ellers ganske så stor bildesamling. Det vil en kjærestefotografering raskt kunne gjøre noe med. Uansett hvor lenge dere har vært sammen, om dere er nyforlovet eller feirer 10 års bryllupsdag. Det er alltid en passende anledning til å la seg fotografere sammen med sin kjære.

En kjærestefotografering fungerer slik at vi møtes ute på en passende location. Den første halvtimen går med til litt prating og testing av lysforholdene. (Men det vi egentlig gjør er å få dere avslappet og komfortable foran kamera slik at vi får fine, naturlige bilder av dere).

Deretter går alt av seg selv, og mest sannsynelig vil dere synes at hele opplevelsen var ganske morsom! Alt jeg vil er at dere skal være dere selv og føle på gleden dere har når dere er sammen. Pleier dere å klemme og kysse, så gjør dere det! Det er opp til dere hva som føles naturlig. Jeg prater og guider dere hele veien om nødvendig, og kommer med innspill om ting dere kan gjøre. Erfaringsmessig går dette veldig bra, og jeg kan bare konsentrere meg om å få varierte og ektefølte øyeblikk mellom dere uten for mye regi.

Pris og hva som er inkludert:

  • Sted for fotografering kan velges fritt, men jeg kommer gjerne med forslag
  • Ca. 50 bilder levert via webgalleri i full oppløsning til fritt bruk
  • Pris: 5000,- inkl. mva (kjøregodtgjørelse kommer eventuelt i tillegg)

Dere er hjertelig velkommen til å ta kontakt med meg for å avtale tid eller komme med spørsmål.

P.S: Kjærestefotografering er inkludert i noen av bryllupspakkene mine. Sjekk gjerne ut mine 5 tips til hva kjærestebildene kan brukes til i forbindelse med bryllupet!

Noen eksempler på kjærestebilder jeg har tatt:

- Close + Menu