Bryllupsfotografering

Skal dere gifte dere og interesset i bryllupsfotografering?

Så utrolig hyggelig, gratulerer! Det er virkelig en fantastisk tid dere går i møte, og jeg har veldig lyst til å høre mer om nettopp deres bryllup:)

Bryllup på Jæren Sola stranden

Jeg er en av de jentene som simpelthen elsker bryllup. Jeg fryder meg når jeg ser flotte brudekjoler, og sarte blomster bundet i en vakker bukett, og hjertet fylles  med glede ved synet av bruden som bærer alt dette. Det er noe magisk med utstrålingen til en brud på hennes bryllupsdag. Det kan ikke beskrives med ord, men det kan fanges i bilder.

Det er så fint å bli kjent med brudepar som planlegger sin store dag – og ekstra stas er det når bruden deler bilder av kjolen hun har valgt, eller ber meg om råd til hvilken bukett hun skal velge. Bryllup – og alt som hører med gjør meg rett og slett lykkelig! Det er et stort privilegium for meg å få jobbe med det jeg brenner aller mest for: å forevige ekte følelser, og fortelle historier med bilder. Til glede, ikke bare for dere, men også for neste generasjon som vokser opp.

Så her er en åpen invitasjon: jeg vil veldig gjerne treffe dere over en kopp kaffe, og høre mer om bryllupsplanene deres:) Så blir vi litt kjent, og kan ta det derfra? Jeg håper vi snakkes!

Ta gjerne kontakt med det samme for sjekke tilgjengeligheten min for  bryllupsfotografering, og kanskje avtale et uforpliktende møte.

Her er noen linker dere kan klikke dere inn på i mellomtiden for å lese mer:

  • Ofte stilte spørsmål om bryllupsfotografering – FAQ
  • Et utvalg bilder fra noen av de fantastiske bryllupene jeg har fått fotografere – galleri
  • Hyggelige tilbakemeldinger fra de fantastiske brudeparene mine finnes her

Jeg har også laget en booklet som inneholder mange av de samme temaene. Full av kjærlighet, varme ord og vakre øyeblikk. Kontakt meg via kontaktskjemaet eller e-post, så sender jeg den til deg :)

bryllupsfotografering av glad brudgom

- Close + Menu