Fotograf Eline Jacobine » Bryllupsfotograf og livsstilsfotograf i Drøbak og Oslo

Bryllupet til Marianne og Steinar i Drøbak

Bryllup_49

I midten av juli ble dette flotte paret, som jeg fotograferte tidligere i sommer, erklært rette ektefolk. Og jeg var så heldig at jeg fikk lov til å dokumentere den store dagen! Dette var en dag der ingenting ble overlatt til tilfeldighetene. Marianne og Steinar hadde nemlig sikret seg Gry og Silje i Glennewedding som bryllupsplanleggere. Og med disse dyktige jentene på laget kan du være sikker på at ting blir skikkelig gjennomført, helt ned til minste detalj. For en fotograf var det rene julaften å få lov til å fotografere så mye vakkert! Alt fra flotte borddekorasjoner, såpebobler etter vielsen, morsomme rekvisitter under den offisielle fotograferingen, til dessertbord og nostalgiske lykter utenfor festlokalet er eksempler på ting Gry og Silje hadde ordnet med. Så sammen med sine dyktige leverandører (se leverandørliste nedenfor bildene) skapte Glennewedding den perfekte rammen for brudeparet og alle de glade gjestene. Været var upåklagelig, og selv synes jeg det er få steder som slår Drøbak på en slik varm, fin sommerdag! Jeg skal ikke skrive så mye mer, men heller la bildene tale for seg. Så her kommer noen glimt fra Marianne og Steinars eventyrlige dag:)

Kjære Marianne og Steinar. Tusen takk for at Marius og jeg fikk lov til å være med dere og dokumentere denne vakre og spesielle dagen. Vi koste oss masse sammen med dere, alle de supre gjestene, og enestående Gry og Silje som la ting så fint til rette for oss:) Dere er virkelig et strålende par, og vi ønsker dere alt det beste for fremtiden. Håper vi sees snart igjen!

Bryllup Drøbak Bryllup Marianne og Steinar Bryllupsfotografering Bryllup_41 Bryllupsfotografering Drøbak Bryllup_43 Bryllup_44 Bryllup_45 Bryllup_46 Bryllup_47 Bryllup_48 Bryllup_50 Bryllup_51 Bryllup_49 Bryllup_52 Bryllup_53 Bryllup_55 Byllupsfotografering Byllupsfotografering Bryllup_54 Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllup_76 Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering Bryllupsfotografering BryllupsfotograferingLeverandørliste:

Din e-post adresse vil aldri bli vist eller delt Påkrevde felt er market *

*

*